~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 13. rész - The Devil's Greatest Trick

Dinah mindenáron revansot akar venni Vincent haláláért. A sort Föld 2 Laurel-lel kezdené, azonban a bosszúhadjárata olyannyira elvakítja, hogy kis híján Oliver és a saját életébe is kerülhet elszánt természete... The CW: 2018. február 09. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Egy csodás ajándék egy csodás rajongótól! - Egy igazi magyar Olicity regény!

2018.02.11. 22:52, Piper
Old Lies - Arrow fanfiction Nessatól!

Sziasztok! Csodás estét mindenkinek! Nekem már az, hiszen - ahogy facebookon is ígértem tegnap - ma megosztom veletek az egyik rendkívül tehetséges kedves látogatónk Olicity-s regényét, teljesen magyar nyelvű az egész és a neten el is érhető bárki számára. Ha megkapom az írónő engedélyét, a lapra is kiteszem a teljes szöveget, egy külön "Fanfictions" menübe. :)

Én elkezdtem olvasni ezt a csodás kis regényt és egész egyszerűen már most beleszerettem. Varázslatos tehetséggel van dolgunk kérem szépen, örök hálám Nessának hogy megosztotta velünk a tehetségét és főleg, hogy Olicity-ről! Bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog, mert Nessa igazán megérdemli az elismerést. Én úgy tudtam megnyitni, hogy a "Tartalomjegyzék" fülön ráböktem a fejezetre, bár gépről olvastam, lehet telóról egyszerűbb, mert amolyan applikációs szaga van az oldalnak. :) A legjobb a sztoriban, SPOILER! Hogy jóval később játszódik, mint a jelenkor és két csodás kislányuk is már van William mellett. :) "Old Lies", ha jól értem ez a címe drága Nessa, de erősíts meg ha tévedek. :) Jó szórakozást kívánunk hozzá!

ITT ELÉRHETŐ!

Ragacsos! Frissek lejjebb!

Szavazz az Olicity párosra - Végső Eonline finálé!

2018.02.18. 22:09, Piper

Már meg sem kéne lepődnünk ezen. Sziasztok! Jó hír, hogy kedvenc párosunk megint ott van az Eonline legjobb párosainak végső fináléjában, az ÉDES4-ES harcában. Úgy látom, mi rajongók ha összefogunk, nincs akadály. Ugyanis a jelenleg nagyon kedvelt Malec páros az ellenfelünk az "A" futamban, azonban a rajongók szenvedélyének köszönhetően, még őket is képesek vagyunk legyőzni! Ugyanis amikor utoljára néztem rá, még nem vezettünk, de nagyon szoros volt az állás, most meg már legalább 2%-kal le is hagytuk őket! Ez fantasztika! Katt ide és ti is segítsetek, ameddig még tart és megküzdhessen párosunk a végső ellenfelekkel, akik vagy Mulderék, vagy Hilalék lesznek, egyiket sem ismerem.

2018.02.17. 13:42, Piper

Csodaszép hétvégét mindenkinek! Nagyon jó híreket hoztam ma nektek. Először is, Emily bejelentette a részvételét a március végén megrendezésre kerülő festre, Londonban. Másodszor, megjelent egy új epizódismertető a 6. évad 15. részéhez, ezt mindjárt olvashatjátok lejjebb. Az viszont a legfontosabb, hogy olybá tűnik (bár olvastam már egy-két oldalon, azonban hivatalos leírást még sajnos nem találtam) megnyugodhatunk, berendelték a 7. évadot. Amint megtalálom az összes forrást erről, már hozom is nektek. Úgy tűnik eddig az Arrow és a Flash folytatása a legbiztosabb. Minket pedig talán ez is érdekel a legjobban. Bár nagyon remélem a LOT is folytatódni fog és én még a Supergirlt is imádom, de ha valakinek valóban mennie kéne, én rá szavaznék, bár tényleg fájna még az is.

"A hasonmás" epizód ismertetője: "ROY HARPER VISSZATÉR STAR CITY-BE - Amikor Thea és Oliver megtudja, hogy Roy visszatért Star City-be, rendkívül meglepődnek. Ám amikor rájönnek a visszatérésének okára, egyből megértik, hogy barátjuk bajban van és azonnal a segítségére sietnek. Eközben Fekete Szirén valami sokkoló döntésre készül." XX

Valamint egy további jó hír a Stephen Amell fanoknak. A 6. évad 18. részében, igazán sok Oliver Queen jelenet lesz majd látható. Mindez azért lényeges, mert a sorozat kezdetén, kb. 6 évvel ezelőtt még Stephen kapta a legtöbb jelenetet, azonban ahogy érkeztek újabb és újabb karakterek, a legfőbb szereplő műsorideje egyre inkább csökkenni kezdett. A sorozat 2018. március 1-jén tér majd vissza, ahogy közvetlenül vége van a téli olimpiának. XX

ETonline Boldog Valentin napot! - Az első Olicity csók!

2018.02.16. 21:08, Piper

Csodaszép estét mindenkinek! Egyszerűen körbevadászom a friss hírekért már az egész netet, de mióta elkezdődött a téli olimpia (hajrá srácok!!) és hosszabb szünetre ment a sorozat, olyan nehezen találok bármit is, hogy az őrület. Most azonban valahonnan mélyről sikerült előkaparnom egy február 14-i bejegyzést az ETonline jóvoltából. Azonban ezt is úgy, hogy a harmadik rajongói blog egy eldugott linkje volt. Az ETonline tehát kedveskedni akart az olvasóknak azzal, hogy összeszedett jó néhány kedvenc televíziós szerelmespárt, akiknek az Első Nagy Csókjukat már régóta sokan várták. Bizony feltűnik benne kedvenc párosunk is (naná!), akik a 9. helyet kapták meg, ráaádásul külön örülök a Spuffynak is benne!

"Amióta Felicity imádnivalóan emlékezetes debütálása megtörtént az első évadban, - vörös toll, stb. - már azóta a rajongók meghaltak azért, hogy Oliver és közte valami elkezdjen kialakulni. Nem is csoda tehát, hogy a szuperhős sorozat 3. évadában végül az Íjász bevallotta igaz érzéseit a lány felé, amelyet egy csókkal pecsételt meg."

Itt megtekinthetitek a szöveget és azt a gifet, amely abból a részből ered, amelyet szerintem már rongyosra néztünk: XX

Emellett, pedig fent meg is tekinthettek egy videót, mely nemrégiben került fel. Itt Marchoz intéztek egy kérdést azt hiszem egy újabb rajongói fest során, ahol szóba került, hogy esetleg lehet-e még Oliver-nek románca a Fekete Kanárival, Dinah-val. Természetesen ahogy várhattuk, Marc megnyugtat bennünket. Kétli, hogy Oliver - most, hogy végre Felicity nagy nehezen beadta a derekát - bármikor is megcsalná Felicityt, úgy hogy a lány ráadásul már a felesége. Plusz nagyon jól megvannak egymással. Hiszen a megcsalás már tényleg a pofátlanság netovábbja lenne Oliver részéről, ráadásul őrülten imádja a lányt és valószínűleg ez tényleg a kapcsolatuk totális végét jelentené. Nem is beszélve arról, hogy ezzel mekkora fájdalmat okozna neki. Azt pedig mindannyian pontosan jól tudjuk, hogy Oliver előbb ölné meg magát, mint sem szívszerelmének szándékosan ekkora fájdalmat okozna. Plusz jobban szereti Felicity-t az életénél is és azután, hogy majdnem azt hitte már nincs számukra remény és a lány mégis megbocsátott neki, bolond lenne őt csak így kihasználni és eldobni.

Felicity-től mindent megkap, amit szeretne és még a legjobb barátja is Digg mellett, szóval valóban nincs szükség az írók megerősítésére, mi is tudjuk, hogy békén hagyják már őket és kár volt a kérdésért is. Érdemes egyébként a kommenteket is lefordítani, mindenki felháborodott a rajongók közül, mert minden rajongó számára szent az Olicity páros, őket tartják a sorozat tökéletes párjának és biztosak lehetünk benne, hogy nem kevés felháborodott rajongó lenne, akik ott hagynák a sorozatot, jelen pillanatban pedig az lehet nem segítene, mert még fenn állna a veszélye annak, hogy a nézőszám úgy lecsökken, hogy veszélybe kerüljön a további évadok forgatása...

Marc is kb. szintén erre utalt szerintem, hogy még a kérdést is kár volt feltenni. :') És ha jól láttam a videó alatt leginkább a portugál rajongók heves GA és BC ellenállásait olvashatjuk, imádom az ennyire kemény mag Olicity rajongókat. :'D

Olicity lázban ég a TVGuide is! - Legszebb pillanatok! És babavárás???

2018.02.15. 21:49, Piper

Ezúttal egy kis kényeztetéssel készültem az Olicity fanoknak. Ugyanis találtam egy remek kis összevágást a TVGuide jóvoltából. Külön készítettek számunkra néhány mesés Olicity jelenetből egy picit több, mint másfélperces kis videót. Emellett pedig már ők is találgatják, vajon megérett-e az idő végre az Olicity babázásra?! A TVGuide reménykedik és ti? Én nagyon! Korábban már a facebookoldalon is megosztottam, most itt is várom a véleményeket. És ajj de kár, hogy holnap most nem írhatok kritikát. forrás: xx

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!