~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 5. rész - "The Demon" 

Felicityt teljesen lesokkolja, mikor egy meglepő forrásból megtudja, hogy mi történt a férjével és mit is takar a "Második Szint" kifejezés. Ezután megpróbál mindent elkövetni a célból, hogy valahogyan megmentse a férjét. Ehhez pedig nem fél semmilyen eszközt bevetni és a barátaihoz fordulni. Mindeközben Oliver élete pengeélen táncol a veszélyes szint börtönfalai között... The CW: 2018. november 12. hétfő (november 13. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Kövi rész - Spoileres előzetes

2018.11.15. 22:26, Piper

Hát Kedveseim igyekszem bepótolni a Flash részeket is, hiszen a crossover nagyon kemény lesz, ezt muszáj értenem. :'D Majd belinkelem ide is az előzeteseket. A legjobban az tetszik, hogy Oliver milyen pofát vág, mikor Iris megcsókolja. xd De Barryn is látszik, hogy furcsállja, hogy ő a Zöld Íjász, úgy vélem, hogy vagy egy másik Földön kötnek ki, ahol más személyként élnek valójában, vagy pedig valami félresikerült időutazás eredménye lesz mindez, persze reméljük csak ideiglenesen. Azért vicces lesz azt is látni, hogy Felicity, Iris, Oliver és Barry is házas, erre a két fiú tuti párt cserél és Barry felesége lesz Oliver párja, Oliveré meg Barryé, tuti mókás szitu lesz. :'D Mindegy egyelőre a kövi Arrow rész promóját hoztam el nektek. Azt hittem amúgy szünetre mennek, mert kari előtt csupán kb. 2 hétre esik a félévados zárás, nem sokára ott tartunk.

2018.11.14. 20:17, Piper
SPOILER!

Halihó!! Csak sikerült eljutnom idáig. Meg is hoztam a legújabb részkritikát, bocsi hogy két napig nem jöttem, de egyszerűen felhalmozódtak a teendőim. Most viszont itt vagyok és hát mit is mondjak elég egy brutál rész volt az már egyszer biztos...  Egyébként nyugodtan írhattok ti is komit, ti nektek mi a véleményetek a részről, legalább azért akad egy-két lelkes rajongó, aki ezt megteszi, hálásan köszönöm. :) Jöhettek többen is.

Először is, engedjétek meg kérlek, hogy megemlítsem a problémámat az alcím választással. Úgy hiszem, talán ezt a részt kellett volna "Level Two"-nak elnevezni, ugyanis itt sokkal többet tudtunk meg erről a félelmetes helyről, mint az előző részben és azért többször szó esett ott a Démonról, mint itt. :D

Egyébként igazán meglepett, hogy a "The Demon" Thalia volt. Na nem a telenovellák koronázatlan királynője, hanem Nyssa nővére. Amúgy csak én emlékszem rosszul, vagy Ra' sosem mondta, hogy két lánya lett volna. Mindegy. Szóval arra számítottam, hogy valami kigyúrt, mocskosképű, nagy darab pacák lesz, aki valamilyen módon akár kapcsolódik Oliver múltjához, ráadásul nem hittem, hogy nők is raboskodnak ilyen helyen, főleg a legrosszabbak között. Itt ismét éreztem azt a bizonyos "Mi a csuda?" érzést. Persze én így értelmeztem legalábbis, aztán amilyen sötét volt az a bizonyos hely, akár az is lehetett volna a "Démon", vagy annak kapuja.

Aztán az elején Digg-Curtis féle akció tetszett, nem is tudtam, hogy Curtis ennyire nagy fej, vagyis tudtam, hogy nagyon jó, de hogy 6 nyelven beszél folyékonyan és 12 PHD, woow! Szegény, azért remélem belemegy, hogy folytatja a küldetést, mert nagyon durva volt a kirohanása, de mondjuk érthető, mert Digg ugyebár csak egyszeri alkalmat mondott neki, viszont abban igaza volt, hogy a küldetés során változhatnak a szabályok. Mindenesetre rossz volt látni, ahogy a két jóbarát összekapott.

Drága Felicity. Nagyon sajnáltam, hogy ilyen sokként érte az, amit a férjével tettek, de legalább akcióba tudott lendülni és csak kierőszakolta Laurel-től és Dinah-tól a segítséget. Azért meglátszik, hogy most nő irányít, hiszen a karakterek közül is, azért egyre jobban szerepet kap a női nem, nagyon jó ezt látni. Mi nők tartsunk össze. :) Érezhető Felicityn, hogy tényleg mennyire odavan a férjéért és bármilyen követ képes érte megmozgatni, ez fordítva is igaz amúgy. És meg kell említenem milyen ügyesek voltak a lányok, - főként Felicity - hiszen rájöttek a doki nevére és arra, hogy valami nem stimmel az ő "osztályával"...

Szegény Olivert is brutálisan sajnálom a Második Szinten. Nagyon kíváncsi vagyok már mi az a hely, ahol emberek is meghalnak, mi lehet abban a szobában, vagy ki... talán az a doki mégsem annyira normális, mint amilyennek tűnt... Remélem bármi is történt Oliver és Talia között, azért tényleg összefognak, hogy kiszabaduljanak abból a halálra ítélt "viskóból".

Laurel meg Dinah olyan aranyosak voltak, ahogy nyugtatták Felicity-t, nagyon tetszik ez a hármas női akció. <3 Dinah és Felicity baráti kémiáját meg mindig is bírtam, ez most csak még jobban erősebbé vált számomra, Laurel-nél meg tetszik, hogy megpróbál empatikusabb lenni. :D Talán még tényleg megjavulhat és ebben a lányok sokat segítik, ahogy elnézem.

Tetszik Oliver és Talia összefogása. Talán fátylat tudnak borítani a közös múltjukra és így egy veszélyes ellenfél kiiktatva, aki ugyebár régen tanár és szövetséges volt, most az utóbbi újra megvalósulhat.

Istenem, hát Curtis hatalmas volt! :D Ilyen komoly alakítást, Oscart érdemelt volna, tök menő volt ilyen komoly manusként látni. :D Na és hát amit művelt, le a kalappal előtte, nekem az egész részben Curtis volt az egyik nagy fénypont. :D

Atyaég, azért kemény látni Olivert nő ellen harcolni. Tetszett az akciójuk Taliaval, de hirtelen nem tudtam, most Talia átverte, vagy direkt ez volt a célja a küldetés miatt. Most "örülhetnek" a titkos szobába kerülnek.

Aztaaaaa, hát ez marha jóó, Talia és Oliver harca az őrök ellen, hatalmas volt!! A mester és tanítványa. :) Meg tetszett az is, amikor Talia elismerően nyilatkozta Oliver felé, hogy látja azért mást is tanult nélküle (még a szobában, mikor leütötték Parkeréket). Hát igen, Oliver valóban makacs, mint mindig. Talia jól mondta. Értem én Oliver indokát, de azért szerintem butaság volt ezek után ott maradnia a börtönben és nem megszökni Talia-val, viszont úgy tűnt (és ezt jó volt látni, őszintén) legalább szent köztük a béke, ez tetszett és van egy olyan érzésem, hogy Talia szavát megtartó nőszemély, így mivel megesküdött Olivernek, fel fogja keresni Felicityt és odaadja neki a fájlt.

ÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el!! Végre valami jó is történik, hát én úgy ugráltam volna örömömben, mint egy kismajom, komolyan, de még nem tehetem meg sajnos. Viszont Talianak egy nagy puszit küldök, ugyanis tényleg tartotta a szavát és azzal amire Felicityék rájöttek és ő is közreműködött, (fogalmam sincs, hogy jutott ilyen gyorsan el oda ahová kellett neki, de ő Talia Ra's al Ghul, ennyi elég nekem) végre esély nyílt arra, hogy Oliver kiszabadulhasson. És talán így még oka is volt annak, hogy Oliver börtönbe kerüljön, hiszen megmentett Taliaval együtt jó néhány rabéletet és dutyi mögé zárattak egy pszichopata pszichátert. Csak tudnám egy "neves" börtön tényleg, hogy alkalmazhatott egy bűnözőt? Így valóban esély nyílhat arra, hogy megtámadják az Oliver elleni ítéletet. Laruel meg ezt nagyon kitanulta, ahogy elnézem.

Nos Talia végül is gondoskodott arról, hogy Parker dokinak soha többé eszébe ne jusson másokon kísérletezni, bizonyára senki nem így akart neki megfizetni, de hát ahonnan Talia jött, ott más szabályok uralkodnak, sejthettük volna, hogy ez a vége...

A festmény dolgot eddig nem nagyon vágom.

Felicity meg Laurel aranyosak voltak a végén. :) Silencernél meg marhára zavar mindig ez a tompító hang, a vége meg hát mit is mondjak wwow! megint sokkolt!! Ettől féltem, hogy Felicityék is ezt látták a radaron, amikor már Moszkvát kiírták, féltem, hogy ez lesz. Anatolij volt az egyik kedvenc karakterem... asszem ez RIP. lesz, kegyetlen húzás volt Beth-től...

Ez a rész nem is tudom, tartogatott elég durva dolgokat, de szerencsére jó is volt azért benne. Viszont a kegyetlen körülmények miatt még mindig nem tudok 10 pontot adni, alig várom már, hogy Díazt kinyírják, bármi is történik abban a részben, tuti 10 pontot kap tőlem! Erre most legyen 8 pont. Ez viszonylag magas pontszám, mivel a részben különösen tetszett, Curtis-Digg akciója, a lányok csapatmunkája, Oliver és Talia békülése és csapatmunkája és az izgalom. Hiányoltam Renét. Viszont fájt, hogy Díaz még mindig szabadlábon, amit Anatolijval művelt és a kegyetlen körülmények. Remélem tetszett a kritika. 

(C) ARROWOLICITY.GP

The Demon - Újabb részlet!

2018.11.11. 21:54, Piper

Nos, csodaszép Márton-napot mindenkinek! :) Kaptunk egy újabb részletet a hétfő éjszakai részből. Holnapután pedig igyekszem a kritikát is meghozni az új részről, meg még újabb infókért repülni nektek holnap is. Jó éjt mindenkinek!

The Demon - Felicity 7x05 második sneak peek

2018.11.10. 22:45, Piper

Szép estét mindenkinek! Még csupán hétfőn esedékes az új Arrow rész, de már a második sneak peek-et is megkaptuk, aminek szintén Felicity a főszereplője. Ezt most nagyjából értettem.

A lényege annyi, hogy Felicity elmegy érdeklődni a börtönbe a férje után és furcsálja, hogy nem tud beszélni Oliver-rel, ekkor sikerül beszélnie Stanley-vel, aki megosztja vele azt, hogy Oliver a Második Szintre került, amit nyilván Felicity nem ért, az micsoda és amikor Stanley elmondja neki, mit tett a férje, teljesen megrémül és sirni kezd és kétségbeesik, amiért eltiltották őt tőle. Csak a TVLine oldalán találtam meg, a youtuben nem, de cserébe csodás a minősége! :)

The Demon - Jelenet a hétfői részből

2018.11.09. 21:53, Piper
SPOILER!!!

Szép estét mindenkinek! Máris kaptunk egy jelenetet a következő részből. Igazán érdekes lesz ez a Felicity-Laurel csapatmunka. Kíváncsian várjuk mi sül ki ebből. Plusz utánanézek még annak a hírnek, hogy lehet John Barrowman még visszatér az Arrowba valamilyen módon és már emlegetnek egy forgatási képet is, mely David debütálását takarja, mint a nem sokára adásba kerülő rész rendezője. :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG