Olicity

A legjobb magyar rajongói oldala
Oliver és Felicity párosának.

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Partnerek

Az Arrowverséből kinőtt kistestvér, "A Holnap Legendái" rajongói lapom. 2019 nyarától.

2015 óta Vikivel szerkesztem ezt az oldalt! Itt az összes kedvenc párosodat megtalálhatod. 

Vikim lapja a Steroline csoda párosról.

A chatben lehet cserét kérni! 14/2 szabad hely. /Feltételek/ Egy főszerkesztő van, Piper. hamarosan képpel: Kathryne

 
Chat

 

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oldal Infó
2014. 10.05. Nyitás
Piper, Rice, Viki, Nessie Szerkesztő
Arrow - Oliver,Felicity Téma
G-Portál Tárhely
Dee Design
Efruse Kódok
Linda Sablon

 

 
Frissek

Admin értékelő - 8. évad 10. rész GOODBYE ARROW!

2020.02.10. 11:33, Piper

Sziasztok. Hát ez a nap is elérkezett. Sajnos az utolsó admin kritikámat készítem éppen (hacsak nem készítek majd még az első két évadról is), ugyanis január végén véget ért 8 éve futó egyik kedvenc sorozatunk, ami hazánkban a Zöld Íjász nevet viselte. Egész egyszerűen a mai napig nehéz felfogni, hogy vége. Sajnos sejtettem, hogy előbb-utóbb elérkezik ez a pillanat is, de mégis annyira furcsa, különös és talán egy kicsit nehéz is búcsúzni ettől a csodától. Én ugyan nem 8 éve nézem az Arrowot, csak majdnem 6 éve, de mégis 2014 óta gyakorlatilag a mindennapjaim része volt az Olicity-vel együtt. Furcsa lesz most majd úgy feljönni nekem (és szerintem nektek is) ide a lapra, hogy már nincs olyan epizód, amiért izgulhatunk a következő napokban, hetekben, hónapokban vagy években. Az egyetlen ami talán vigaszt jelenthet számunkra az az, hogy a sorozat kapott egy olyan spin-offot, ami konkrétan az Arrow folytatása lesz, illetve az Arrowverse többi sorozata még közel sem ért véget, hiszen nem rég tudhattuk meg, hogy a Flash folytatódik a 7. évaddal, a Supergirl a 6. évaddal, a Batwoman a 2. évaddal, illetve a Legends 5. évada még csak el sem kezdődött akkor és már jött a jó hír arról, hogy a Legendák számára is még legalább egy évadnyi történelmi zűrzavar vár megoldásra a 6. évadban!

Nehéz szavakba önteni azt, hogy most hogyan is érzem magam, talán ezért is húztam ennyi ideig ezt a bejegyzést. Ugyanakkor bármilyen hihetetlenül is hangzik, úgy érzem az Arrow számára eljött a befejezés időszaka. Ez a 8 év egy csodás történetszálat adott számunkra még Olicity téren is! Mert, ha olybá tűnik Felicity és Oliver meg is haltak, egy gyönyörű történetet kaptak, összeházasodhattak és családot is alapíthattak, továbbá valahol egy távoli dimenzióban vissza is térhettek egymáshoz és láthatóan boldog befejezést kaptak, hát kell nekünk ennél jobb hír? Persze, hogy nem! Ahogy azért sem sírok annyira, mert Oliver a saját Földje számára örökre meghalt, hiszen amiért meghalt, az voltaképpen maga az élet. A többi hős, az emberiség sorsa forgott kockán és Olivernek köszönhetően Kate tovább hősködhet Batwomanként, Barry és a Legendák továbbra is versenyezhetnek abban, ki cseszi el jobban az idővonalat és találhatják ki, hogyan hozzák azt újra helyre, emellett pedig továbbra is gyönyörű hőstetteket vihetnek véghez, ahogy Kara, - aki továbbra is nagyszerű női szuperhősként menti meg immáron már az egybe olvadt valós Földet Flash-sel és a többiekkel együtt - számára is továbbra is nagy kérdőjel maradhat, hogy Lex Luthor Superman vagy inkább az ő főellensége. És még sorolhatnánk. Nagyon szerettem a crossovert és lesz egy olyan tartalom a Legends-es lapomon és ezen is, hogy a crossoverekről is külön kifejtem majd a véleményem, ezt ha egyszer hosszabb időm lesz, meg is csinálom.

Facebookon már egyszer megírtam egyfajta búcsút a sorozattól, itt most csak még egyszer annyi, hogy örök hálám az Arrownak az Arrowverséért, ami már 2014 óta az életem mindennapját kitölti és hazudnék, ha azt mondanám képes lennék úgy élni, hogy nem nézhetek többé Arrowverse sorozatokat, akár csak "rewatching" téren is. Szükségem van rájuk, akár csak a levegőre. Szóval köszönöm Oliver Queen, Felicity Smoak, John Diggle, Stephen Amell, Emily Bett Rickards, David Ramsey és az összes többi Arrow karakternek és színésznek ezt a csodát, amit 8 év alatt nekünk adtak és lehetővé tették egy olyan világ megalakulását, ami millió ember mindennapjait kitölti szórakozás terén és nehéz lenne nélküle megélni. Továbbá örök hálám, amiért életem két legnagyobb OTP párosát is az Arrowversének köszönhetem Felicity és Oliver, illetve Zari és Nate személyében. <3

Én pedig köszönöm nektek, hogy a 2014-es nyitás óta már majdnem elértük a félmilliós látogató számot!

Most pedig lapozz az utolsó rész spoileres értékelőjéért!

Bevallom őszintén, most igencsak meg kell dolgoztatnom az emlékezetem, mivel már vagy egy hete megnéztem a részt, csak nem volt igazán időm ideülni és egy ilyen hosszú bejegyzést megírni, mint amire ez sikeredett a búcsúzással együtt. Meg amit korábban is írtam, húzni is akartam egy picit a dolgot, hogy még ne legyen vége. Szerettem ezt a "rovatot" nagyon.

Kezdjük is akkor rögtön azzal, hogy tudtam Emily nem fog cserben hagyni bennünket, valahogy mindig éreztem, hogy még viszont látjuk őt a 8. évadban, főként, hogy a fináléban. Ez meg is történt és végre Mia mindkét szülőjét ismerhette, ez volt a vágyunk! Ha nem is élhetett velük együtt egyik jövőben sem sokáig, legalább vannak emlékei most már az apukájáról is, mi több a Queen villa valami csoda folytán ott áll épségben és Mia beköltözhetett, immáron egy dúsgazdag leányzóként és a bátyjával és Zoéval együtt nőhetett fel. <3 A temetési jelenet igazán megható volt etéren is, hogy Felicity végre találkozhatott és beszélhetett a kislánya felnőtt kiadásával, Sarától nagyon aranyos volt, hogy visszahozta Miát a jelenbe és még egy küldetés során sikerült a fiatal Williamet is megmenteni.

Olyan jó volt látni régi szereplőket visszatérni és még a Merlance szívem is újra dobbanhatott egy nagyot, hiszen, ha jól emlékszem, ha csak egy rövid időre is, de az egyik világban legalább Laurel és Tommy szerelme is beteljesedhetett, hiszen összeházasodtak, még ha az élet ott is közbe szólt. Most már őszintén remélem és szívből kívánom, hogy Dinah és Laurel is találják meg az igaz szerelmüket az új sorozatban, mert nagyon megérdemlik! Annyira várom már a Kanáris sorozatot, annyira meggyőzött ez a legutóbbi epizód a finálé előtt!

Moirát és Emikot is érdekes volt viszontlátni és ez annyira vicces, manapság már nem azt kérdezzük, "Bocs, mennyi az idő?" hanem azt "Bocs, te melyik Földről is jöttél?" XD

Amin abszolút megkönnyeztem, Óistenem!!! Gyakorlatilag az Arrow összes párja valamilyen formában endgame lett, hiszen Istenem Thea elfogadta, hogy Roy felesége legyen és Diggék is boldogok lehetnek most már együtt mindkét (három?) gyermekükkel és a kis Sara is visszatért igen!!!! Diggle jövőjére most nagyon kíváncsi leszek, a legutóbbi Flash részt még be kell pótolnom!! 

Az Al - Ghul nővéreket imádom és nagyon jó volt őket viszontlátni, Nyssara szívem is dobbant egyet, bár valahogy még mindig azt érzem Sara és Nyssa nem igazán kaptak sosem egy megfelelő lezárást, valahogy ez lógva maradt a levegőben. Szerintem itt hibáztak az írók és nem Ava miatt, oké Sara boldog Ava-val én nagyon örülök neki, mert megérdemlik egymást, nagyon helyesek, de ez a Nyssás dolog, csak helló azt ennyi volt?? Még mindig furcsa nekem. Na mindegy.

Még írhatnék annyi mindent, de összességében csak azt akarom mondani, hogy ez egy remek sorozat volt, egy remek fináléval. És bizony megkönnyeztem, főleg az Olicity jelenetet a végén, olyan szép volt az az utolsó jelenet, amikor végre Oliver bevallotta Felicitynek, hogy mikor látta őt először valójában, azt hittem ezt már sosem kapjuk meg, de MEGTÖRTÉNT. Istenem. Köszönöm Arrow, köszönet mindenért Marc és Beth! <3 Csodás munkát végeztetek.

10/10 pont! OLICITY IS ENDGAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(C) ARROWOLICITY.GP

Még nincs hozzászólás.
 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168