~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.04.13. 22:09, Piper

Remélem senkinek nem volt ma szerencsétlen, annál szerencsésebb napja. :) Ez a rész adott hideget és meleget is, bár szerencsére a végére inkább kellemes simogató fuvallatot. Mindenesetre a kritikát "élő"ben nézés alapján kapjátok. Ezért néhány helyen még amolyan meglepett stílusban fogok írni.

Először is ott kezdeném, hogy nagyon rossz volt, hogy még mindig ilyen paprikás hangulatot kellett lássak az OTA között. Pontosabban csak Oliver és Digg, a két fivér között. Hiszen Felicity-vel jelenleg mindketten jóban vannak, na persze más-más értelemben. :) Jaj, de jó volt látni Quentin-t, ahogy ilyen határozottan és szívből lelket öntött Oliverbe. :) Erre szüksége is volt az Íjásznak, asszem.

Jaj! Ez a jelenet lesokkolt. Ahogy Oliver-ben dúl a feszültség, rendesen "oda..." a családjának. Pont ők kell a levét megszívják, őszintén?! Oké, hogy Felicity-vel egy kis házastársi szócsata, de hogy Oliver olyan ideges legyen, hogy - ha csak véletlen is történt - tönkretegye szegény William tudományos győzelemre esélyes munkáját, íííjjj ez nekem fájt. Szegény kissrác. Most aztán kivan az apjára rendesen, aztán meg még Felicity-vel is összekapott Oliver, aki érthető módon most el is zavarta őt otthonról.

Remélem amilyen katasztrofálisan nyit ez a rész, annál jobb lesz a folytatás. (Márcsak mivel tegnap már bele-bele tekintettem.) Az előző héthez képest full jobb lehet csak, mert az aztán pokoli volt! És azt mondom inkább itt az elején történjen ez a sok "jaj, Istenem, a fejemet fogom!" dolog. Ugyanis most kb. Oliver a padlón van ismét lelkileg, mivel Felicity nem bírta neki megbocsájtani, hogy megbántotta William-et és ezért megpenderítette a "tartsunk némi távolságot egymástól" dolgot. Persze ezt rögtön Oliver úgy értelmezte, hogy Felicity válni akar, erről szerintem szó sincs, hiszen imádják egymást, pusztán csak érthető, hogy Felicity is felhúzta magát, mert olyan neki William, mintha a fia lenne és egy anyának azért fáj, ha az apja megbántja a közös csemetét. Na, bár nem vagyok még anya, de gondolom mindenki érti, hogy megy ez. Tudjátok. És érdekes, hogy ismét Quentin-hez fordul tanácsért Oliver. Kicsit olyan, mintha ő lenne egy ilyen Yoda mester-féle ebben a részben, csak sokkal magasabb, pár száz évvel fiatalabb és fénykard helyett max pisztolyt használó halandó lény az illető.

ÖÖÖÖöööö. Huh, oké. Úgy tűnik Oliver valamiért megint nem kicsit képzelődik. Szép kis bunyót lenyomott a nem létező Adrien-nel, ajaj itt még gázok lesznek és most nem arról beszélek ami a kajánk végterméke...

De talán akkor Felicity sem akar valójában válni...

Jaaaaj, - a gyanúm beigazolódott - úgy látom a Vertigo-tól sosem fogunk megszabadulni. Milyen ügyes trükk! Hmm... kézfogással beadni Oliver-nek, hát ebben a városban már aztán tényleg senkiben nem lehet megbízni!!

Na aztán "Adrien" (olyan rossz az Adrient gonosz oldalon látni, mert kedvelem a Miraculus mesét és ott meg olyan jó :))) mindegy) most megint jön azzal a dologgal, hogy Oliver kettős identitását kérdőjelezi meg, a régi séma... De legalább Oliverként most ő is jobb embernek tartja, haladás. :D Szerintem azért képzeli, hogy hősként esetleg "rosszabb lett", mert Digg ezt mondta és zavarja a szívét. Quentin viszont azért igyekszik rávezetni, hogy mindkét értelemben jó ember, hősként és emberként is képes megállni a helyét, csak figyelnie kell és bízni önmagában! Sosem gondoltam, hogy egyszer majd Quentin segít majd ennyit Oliver-nek és ennyire jó haverok lesznek a múltat tekintve. Bár mondjuk, ha azt vesszük, hogy mindketten egyaránt jó emberek...

Pfu... Eskü Oliver képzelgéseit már képtelen vagyok követni. Most megint az van, hogy a világ összes halottjáért ő a felelős és most mindenki nem is kéne létezzen az életében, akkor újra profi Íjász lehetne?! OMG. Remélem hamarosan kigyógyul, mielőtt túl késő lesz... Éés. Örülök, hogy Raisa-t azért nem szúrta le Díaz..

Remélem azok a bizonyítékok tényleg segítenek majd Oliver jelenleg igen kulimászos helyzetén, amiket Felicity talált. Felicity amúgy olyan cuki, hogy segített rendbehozni William-nek a művét és még meg is szerezték a második helyet, elment vele a kiállításra, gyönyörű helyezés, nem baj, hogy nem elsők lettek! Egy pillanatra, mikor mondta, hogy "hamar lefárad már", reménykedtem nem-e azért, mert babát vár. :D De el kell fogadnom, ez nem megy olyan könnyen, mint a telenovellákban. xd Túl sokat néztem, "megártottak"... :D Amúgy olyan csini megint. *-* Imádom ezt a csajt, hihetetlen édesen mutatnak Oliver-rel!! Kedvenc karakter forever! <3 Azt hiszem, hogy most kell sietnie neki a lovagja segítségére... :)

Néha olyan, mintha Promi tényleg időnként Oliver belső rossz lelkiismerete és ösztöne lenne, de szerencsére talán lesz egy bátor hölgy aki majd időben megmenti a butaságtól... :) Jaj és dejóóó!! Felicity-vel való "szakítást" valóban csak képzelte, mert ahogy mondta Quentin-nek is ijedten és őszintén Felicity, sosem hagyná el Olivert, ÓÓÓÓ hogy ez mennyire romantikus!! <3 William meg de jó fej volt, hozott cipőt, hogy Felicitynek ne kelljen magassarkúban rohannia! :'DD

Oliver amúgy totál megzavarodott szegény a Vertigo mellékhatásaitól, még a régi jelmezét is visszahúzta. Itt megemlíteném, azért jó volt látni még egyszer utoljára a régi Queen villa belsejét is. :) Igaz annyira nem tetszett ez a leheletnyi Lauriver ott, de asszem azt csak azért kellett bele, mert Oliver bűntudatot érez talán még mindig Laurel halála miatt is. De az egészben Quenint sajnáltam a legjobban, aki szegény jól megszívta Oliver önmagánkívüliségééééét! Egyébként így már érthető, miért förmedt rá Will-re is. De a kiscsávó nagyon lazán vette azért a végén, jah meg bírtam, "Apádat bedrogozták, de nem önszántából!" :'D Szegények! :( Uha, ahogy Felicity fut, - Emily hihetetlen sokat edz és nagyon ügyes, látszik rajta - még egy futóversenyen is győzne szerintem. De remélem nem a háztól futott a helyszínig azért durva lett volna. Szerencsére időben rálelt az eszméletlen Quentin-re is.

Egyszerűen imáááádom! Ahogy már mindig "feleségem", "férjem" de valami 5ször elhangzik oda-vissza az epizódban. :D Most meg a kis hősnő, ááá zabáltam "MEG KELL MENTENEM A FÉRJEM!" :D:D Übercuki, ezeket már lelestem amúgy korábban a twitteren, hogy sokszor mondják már egymásra feleségem, vagy éppen férjem. 

Ám értem, mivel most csupán ketten vannak, muszáj volt ő maga menjen, hiszen eddig többen is voltak és hátulról elég volt fedeznie Oliver-éket. Amúgy élvezem, hogy egy kicsit most két személyre szűkült a csapat, persze csupán ideiglenesen, mert nekem kell az OTA, csak így amolyan Mr. és Mrs. Smith beütésű lett az epizód. :D Igaz ők egy kicsit "light"-osabban művelik a küldetést és nem egymást akarják kinyírni... :D Na így asszem már lassan hasonlatokban végigveszek egy csomó kedvenc filmemet, lásd "Star Wars", vagy "Mr. és Mrs. Smith". :D

Jaj egy édes jelenet, ami mindig is emlékeztet arra, miért is imádom már közel 4 éve ennyire az Olicityt!! <3 ^^ Ahogy Felicity megmenti őt ismét, meg amikor mondja, hogy "Az nem én voltam, sosem hagynálak el, elválaszthatatlanok vagyunk, Kicsim." Hát én meghaltam. :D *-* És aztán leléptek, amolyan "íjászos módra" ahogy csak ők tudnak, amikor kettesben lógnak meg a golyózáporok, vagy ellenség elől. :))) Bocsi, hogy ennyit smileizok, tudom, hogy idegesítő, de másképpen nehezen tudom kifejezni, hogy milyen érzelmeket élek át percről-percre a székben ülve a sorit bámulva, amit úgy imádok tenni. :D meg sokszor hirtelen gépelve, magyartalanul fogalmazni. :D Ja és a tetetéjében még ők is megjegyzik, hogy újra a régi szép időket idézi a menekülés, de ugyanakkor gyorsan kéne. :D Ja és juttasátok eszembe kérlek, hogy máris tudok bővíteni egy modult a "közös indázásocskákkal". :)

Hmm. Érdekes dolgokról beszélgetett el Felicity és Oliver. Jó, hogy nem mondott le a családjáról és a polgármesteresdiről, de kíváncsi vagyok, hogyan akarja egyedül folytatni az íjászos dolgot. Eskü Quentin meg már tévével a hóna alatt alszik, egyszer tényleg csinálok egy videót poénból, hányszor mondta már Oliver-nek, hogy kapcsolja be a tévét. xd

Woow, azta bár tudtam, hogy ő a helyettes, de most meglepett, így kimondani, hogy tényleg Quentin a polgármester. :D:D

Jaj, ez a végén olyan aranyos volt, ahogy Oliver elbeszélgetett Felicity-vel és William-mel is őszintén. Azt hiszem férjnek és családapának is fantasztikus, akárcsak Stephen. :)

Oh atyám, asszem itt még Laurel meg Díaz sok gondot fognak okozni, ezek szövetsége, nem sejtet túl jót továbbra sem...

A jövő heti részt pedig már most nagyon várom, az a csóóóók, végre!! <3 ^^ Ráadásul már úgy nézhetem, hogy lejár a szorgalmi időszakom is, csupa ajándék lesz. :) Csak attól a robbanástól félek, vajon mi fog történni?!

Remélem tetszett, kárpótlásul az ismét késésért, ez is überhosszúra sikeredett! Nálam mondjuk úgy 8 pontot érdemelt, mert azért itt-ott voltak kellemetlen jelenetek és hát azért Digg is hiányzott nagyon, ráadásul alig kapott szerepet is. :) Amúgy Oliver tényleg sokat szerepelt, ez nagyon jó pont viszont, hát még Felicity, ő meg tényleg igazi megmentője volt a résznek, több tekintetben is! :))

Ja apropó, ha nem felejtem el, remélem nem fogom, akkor holnap hozok pár spoilert a legutóbbi eseményről, amin szerencsére az egész OTA brigádunk részt vett és némi hírt közöltek velünk a fináléhoz közeledve. Ám ami minket a legjobban érdekel, hogy LESZ 7. ÉVAD!!!! <3

(C) ARROWOLICITY.GP

Egy kis OTA-s betekintő..

2018.04.12. 22:10, Piper

Arrow 6x18 - Fundamentals betekintő

2018.04.12. 18:32, Piper

Megkaptuk az első betekintőt az új részbe. Ez amolyan produceri betekintő egy számomra eddig az utóbbi időben egy új hölggyel. A videóban Oliver beszél az aggályairól Quentin-nek, pontosabban, hogy Diggle kilépett és ő nem tartozna a csapatba, meg asszem fél Oliver azért is, hogy ki hagyhatja még őt el, többek között ahogy látom, Felicity-vel is lesz köztük sajnos egy kis probléma...

Colton Haynes állandó szereplő lehet az új évadra? - Spoiler a 7. évadról!

2018.04.10. 21:45, Piper

Hát sziasztok! Nyugi nem tűntem el, de valamiért tegnap egész nap nem tudtam elérni a lapot, a G-portál bekrepált egy pillanatra, ugyanis egy böngészővel sem tudtam megnyitni. Korábban meg égtem a választási láztól... Meg közben meg is hűltem. Pedig azt hittem egy ilyen stabil immunrendszer, amit kiépítettem magamnak az évek alatt, immunins az ilyesmire, na de ami nem öl meg, az erősebbé tesz, ahogy azt szokták mondani. Na szóval, most egy hírt hoztam nektek, még hozzá egy remek hírt, különösen az Arsenál rajongóknak és most nem a híres-neves focicsapatra gondolok. :))

Úgy tűnik ugyanis, hogy Colton Haynes akár állandó szereplőként is visszatérhet a 7. évadra. Így újra nyomon követhetjük Roy Harper kalandjait is. Aminek ugyan jómagam nagyon örülök, de vajon akkor mi lesz Thea-val, szakítanak és ők ketten Nyssa-val nyomoznak tovább? Remélem Roy azért nem Digg helyére érkezik, hiszen David is marad a 7. évadra állandó szereplő. Vagy esetleg még Willa is visszatér és még Nyssaként Katrina is állandó tag lesz, de jó lenne, főleg ha külön szálon futna hármuk nyomozása is. Azért szerelmi háromszög ne alakuljon ki persze. :D Ti mit gondoltok?! Esetleg lesz egy új szerelme Roynak? Várom a véleményeteket! forrás: hollywoodreporter.com

A fent linkelt videó alapján, pedig már drága egyik kedvenc színészünk is posztolta és megerősítette a jóhírt, DEJÓDEJÓDEJÓ!! :)))) <3

Ja és igen! Addig is próbáltam tegnap posztolni minden új hírt facen, sőt volt egy közönségtali megint a hétvégén, erről is szerzek majd a hétre infókat, mivel suliba már nem is megyek a héten többet, kidőltem.

2018.04.06. 22:28, Piper

Na sziasztok! Most végre, ahogy ígértem, délelőtt meghozom. Már az éjjel elkezdtem írni, de még nem értem a végére. Így ugyan tegnapi dátummal osztottam meg a hírt, de ma tettem közzé. Az érzelmeim hullámvasutat jártak ebben a részben és közel sem mondhatom azt, hogy imádtam, mondjuk legalább annyira, mint a múlt hetit. Talán az idei évad egyik legborzalmasabb része volt. Nem azért, mert ne lett volna izgalmas, vagy akciódús, de - ahogy azt majd később is jócskán ecsetelni fogom - komolyan olyan érzés fogott el, mintha Oliver most belém lőtt volna egy nyilat és még jól meg is forgatta volna a szívemben. Ugyan nem akarok ennyire morbidul fogalmazni, de szebben tényleg nem tudom leírni, elnézést. Hiszen számomra Oliver és Diggle testvéri viszonya pont annyira fontos a sorozatban, mint az Olicity. Ahogy Felicity és Digg szintén testvéri viszonya is. Ők hárman a kezdetek óta a legfontosabbak, akik miatt számomra érdemes továbbra is izgatottan nyomon követnem a sorozatot. Nem beszélve persze arról, hogy a történet maga is mindig magával ragad, de ők hárman az igazán lényeges elemei a szériának. Remélem egyetértetek. És azt is remélem, hogy évad végére majd minden rendeződni fog és nem véletlen, hogy az évad felénél és háromnegyedénél történnek azok, amik. Máskülönben - ugyan köszönet az Olicity miatt, mint egyetlen plusz pont így - de marhára eltolták akkor a készítők az évadot! Bízom benne, hogy Digg visszatalál a gyökerekhez... SPOILER következzék.

Először is. Mindenképp meg kell említenem egy olyan észrevételt, amitől örömujjongtam. Ugyebár Willa sajnos a múlt heti epizóddal kilépett a sorozatból és ahogy elnéztem, máris történt egy kis változtatás a főszereplői sorrendnél. Nem tudom észrevettétek-e ti is, de!! végre!! Emily ott van a harmadik főszereplőként, bár szebben mutatna Stephen után közvetlen, mivel egy fő-férfi és egy fő-női főszereplő kell mindenhová egymás után, de sebaj. Így is tökéletes, mert Dave karaktere (és akár színészileg is) szinte testévre Oliver-nek, - vagy Stephennek -. Szóval elnézem. :D Szeretjük őt, és hiszem, hogy Digg visszatér majd azért. De ezt a fejezetét a résznek mindjárt jobban is kibontom...

Tehát a rész nagy mértékben Oliver és Digg barátságára épült. Annyi öröm az ürömben, hogy legalább Dave megint nagy időt kapot, amitől roppant boldog vagyok. Ám máskülönben, ahogy már korábban is kifejtettem a bevezetésnél, ebben a részben én is úgy éreztem magam, mint ha egy nyíl hasította volna ketté a szívemet. Egyszerűen sokkot kaptam attól, ahogy két hatalmas kedvencem, akik olyanok egymásnak, mint a fivérek, ilyen csúnyán egymásnak estek. Annyira fájt ezt néznem, majdnem Dunát rekesztettem a szobámból. Szerencsére azért ott volt, - mint általában mindig - drága Felicity-nk és megpróbálta szétválasztani a viaskodó, acsarkodó ebeket, hogy így fejezzem ki magam, mert brutális volt, ahogy Oliver és Digg egymásnak estek, tényleg sokkot kaptam, bőgtem és dühös voltam egyszerre. A fiúk el is ismerték persze, miután Felicity joggal ripakodott rájuk, hogy a lánynak ismét igaza volt. Akkor valóban észhez tértek és bocsánatot kértek egymástól. Ám Digg kirohanását először nem is értettem. Hiszen Oliver szerintem eddig nagyon sokat feláldozott, hogy a várost megmenthesse és nem tűnt fel, hogy rosszabb vezető lenne, mint eddig. Aztán persze Oliver is csúnyán odabökött, Digg-nél is akkor be telt a pohár, ezt mondjuk nem kellett volna, akkor talán nem verekednek, de asszem Oliver is direkt provokálni akarta, amiért ő is csúnyán odavágott neki. (Nagyon durva volt az is, ahogy Oliver a fejéhez vágta, hogy "az én halottaim között legalább nincs az öcsém". Ez mondjuk főként arra lehetett válasz, amikor Digg elkezdte Samantha halálával Oliver-t okolni.) Áh. Inkább nem is boncolgatom tovább az egészet, fáj a szívemnek erről írni. A lényeg az, hogy ez volt köztük a mindeddig legdurvább vita, talán még a Sara miatti dolognál is durvább volt. Soha nem láttam még ennyire fújni egymásra a két jó testvért. Istenem, ez még eltart majd egy ideig, míg megemésztem. Utáltam ezt a részt, pontosan ezek a pillanatok miatt! Annyi jó volt benne azért, hogy Digg legalább a végén csak fedezte Oliver-t a küldetésnél. De az, hogy kilépett és így az OTA is veszélybe került, nálam minden biztosítékot kivert, GYŰLÖLTEM A RÉSZT!!!!

A többi eleme érdekes volt a résznek, nem lett volna semmi probléma. Jól volt összetéve, ha ez a "kis baj" nem lett volna benne. Különösen azon csillant meg a szemem, hogy Laurel és Díaz! Most lehet azt mondjátok beteg vagyok, de eskü tetszik a gonosz Laurel és gonosz Díaz kémiája. :D Remek kis párost alkotnak és alig várom még milyen szemétségéket eszelnek ki együtt. Marha jó ötlet volt, de tényleg Quentin-től, hogy odaadta Laurel-nek Laurel jogi könyveit, az egésznek az lett a vége, hogy ez a Laurel megtanulta, hogyan húzza meg még jobban azt a kötelet Oliver nyaka körül, BRAVÓ Quentin, bár tudom, nem tehetsz róla. Csupán csak egy naív apuka vagy. De azt azért megfigyeltem, hogy Quentin meg imád tvt nézni. :D Ahányszor valami fejlemény van, mindig szól Oliver-nek, hogy kapcsolja be a tévét, egyszer majd lehet csinálok egy vicces összevágást, hányszor láthattuk már ezt. :D

Ja igen, Curtis is olyan kis cuki volt, ahogy áradozott Dinah-nak az új szerelméről és a hapek tényleg beiismerte a végén, hogy érez iránta valamit és ő nem korrupt, így kirúgták, de most már hisz abban, hogy talán az igazságosztók majd segíthetnek. Aranyosak, na. :) Dinah-t is csíptem a részben, örültem, hogy egy picit együttműködött Oliver-rel is a kis rendőrcsapata segítségével. A srácot viszont sajnálom, aki az életét adta a becsületért. :'( Mert mind mocskos korrupt egy banda, azt a néhányat leszámítva, akiket tényleg kirúgtak. De mondjuk némelyeket tényleg megsajnáltam, amiért ott van pl. a rákos kisfiú kétségbeesett édesapja, meg a családjával megfenyegetett rendőrfőnöknő. Mégis megértem, Oliver helyesen tette, hogy kirúgta őket, hiszen így nem dolgozhatnak együtt. Azt hiszem ők, ha mégis akarnának sem tudnak szabadulni Díaz-tól, de lehet már nem is akarnak. Ez vezetett odáig, amit a rész végén tettek.

Anatolij-t jó volt ismét látni, bár nekem a régi formája jobban tetszett, amikor nem volt még ekkora SZEMÉTLÁDA! Miért kellett ezt a nagyszerű fickót így elrontani???!

Ja igen és még egy jó pont azért, hogy Lyla-t olyan jó volt ismét látni. Dyla pillanatokat imádtam mindennek ellenére. <3 ^^ De ez mennyire fura, Digg, mint az A.R.G.U.S. új embere?! Na ez meglepett. :D Örülök, hogy azért az ő vérébe is beleolvadt a hősiesség, mint Thea-éba, Oliver-ébe, Felicity-ébe és az összes többi volt és jelenlegi tagjába a csapatnak. Ja igen, Digg-től azért nem volt szép, hogy szerinte Oliver sosem lehet az az igazi hős, bár emberként jobbá vált valóban. Utóbbi során pedig nagyban közrejátszott Felicity és Digg jelenléte, viszont az előzőben szerintem nincs igaza. Diggel gyakorlatilag mindenben egyetértettem eddig, de most többször is ellent kellett mondjak neki. Az igaz mondjuk, hogy néha ha ráhallgat Oliver, talán egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a dolgokat, de olykor Digg is tévedett volna, szóval nem mindig. Éritetek. Mindegy. :D

Az az Olicity pár másodperces pillanat tudott némi mosolyt csalni csupán az arcomra. Azonban egyből ráfagyott az a bizonyos mosoly az orcámra, amikor szegény Oliver a televízióból szembesült a rossz hírekkel....

Én erre a részre jó ha 5/10 pontot adok, és még így is jó szívű voltam. Mondom az az 5 pont is az említett néhány aprócska érdekesség és jó dolog miatt volt a részben, különben még a 0 ponton is elgondolkodtam volna! Remélem azért élveztétek, üdv. mindenkinek! Még elemezgethettem volna tovább a részt, de most hadd ne kelljen, mert még mindig dühödök, kb. még az Olicity-s reménytelen részeknél sem voltam ennyire, vagy legalább ennyire voltam feldúlt utoljára... Aztán a következő részről meg nem is beszélve! Ugyan most Felicity megígérte Oliver-nek, hogy ő örökre mellette marad, de a kövi részben meg úgy tűnik, nagyon kiakad rá, vagy igaza lesz némely kommentelőknek és Oliver megint a Vertigo-tól fog hallucinálni, amit valószínűleg Díaz neki szán... Imádom ezt a rosszfiút, igazán jól utálható karakter! :D A színész zseniális, de Josh-t ő sem tudja überelni Promiként. :) Valahol mintha olvastam volna, hogy a kövi részben amúgy ő is megjelenik vagy FB, vagy esetleg hallucináció formájában?! De jó lesz! Már alig várom. <3

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt