~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 5. rész - "The Demon" 

Felicityt teljesen lesokkolja, mikor egy meglepő forrásból megtudja, hogy mi történt a férjével és mit is takar a "Második Szint" kifejezés. Ezután megpróbál mindent elkövetni a célból, hogy valahogyan megmentse a férjét. Ehhez pedig nem fél semmilyen eszközt bevetni és a barátaihoz fordulni. Mindeközben Oliver élete pengeélen táncol a veszélyes szint börtönfalai között... The CW: 2018. november 12. hétfő (november 13. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - Újabb zseniális alkotás!

2018.11.01. 10:05, Piper

Meghitt november 1-jét mindenkinek. Ezúttal hoztam nektek egy megható és új Olicity rajongói alkotást, szerintem megéri megnézni, aztán a kövi nap igyekszek megint valami spoileres hír után is kutatni nektek. Gondoljatok elhunyt szeretteitekre mindkét napon, mert megérdemlik. Mi is így teszünk. Már el is látogattunk a temetőbe. Hamarosan pedig már belépünk a decemberbe is, amikor együtt várhatjuk a karácsonyt is végre. :)

2018.10.31. 20:45, Piper
Boldog Halloween estét mindenkinek! Holnap pedig gondoljunk csendben és békésen elhunyt szeretteinkre is!

Kellemes Halloween estét mindazoknak akik megünneplik. Én ilyenkor böngészni szoktam a hazai és külföldi netes lapokat, milyen új dolgokat tudhatunk még meg a Halloween eredetéről és nézek videókat, stb. akárcsak egyik barátnőm is. Itthon nem akkora hagyomány, mint Amerikában, de azért van akik itthon is megünneplik. Holnap pedig Mindenszentek, az egyik legmeghittebb ünnepünk, ne felejtsünk majd el megemlékezni elhunyt szeretteinkről, mert megérdemlik, hogy gondoljunk rájuk szeretettel.

Most pedig hoztam nektek az eheti részkritikát is. Lássuk is mivel lepett meg erre a hétre minket Beth. Általában a szülinapom körüli részeknél mindig reménykedem páratlan epizódban, meglátjuk hát ez mennyire volt az.

Hűűű, már az eleje is elég brutál volt, ahogy elkezdődött. Nyilván látszik, hogy ez nem "Teletubbies" jellegű sorozat. A vér is tök olyan volt, mintha eredeti lenne Oliver rémálmában, ahogy ráközelített a kamera is a jelenetre, uh. Megborzongtam egy pillanatra, nagyon irónikus mára. Legalábbis bízom benne, hogy ez csak egy álom volt, bár a címre tekintve, hát nem tudom...

Tetszik viszont, hogy Felicity mennyire lelkes és akaratos azzal kapcsolatban, hogy az FBI-os nő álljon mellé a "csatában". És amúgy teljesen igaza van azokkal kapcsolatban, amit a nő fejéhez vágott. Remélem működni fog a szövetségük, mert tuti a nő belemegy, már csupán azért is, amit a promoképek alapján tudunk. Tetszik, hogy Felicity mindent megtesz azért, hogy visszakaphassa a férjét és így talán a "fiát" is. Aranyos volt, hogy így hívta Williamet még felindultságában is. 

Jaj, ez a jelenet a Diggle családdal, megzabáltam. Főleg John "szembesítését" a kisfiával és a sütivel. :'D Egyébként csak nekem tűnik furcsának, vagy egy picit túl nagy ez a kisfiú pl. tavalyhoz képest. Tudom, hogy a gyerekek gyorsan nőnek, de nekem ez a pici idősebbnek tűnik sokkal. Vagy csak már túl gyorsan mennek az évek az én szememben is és észre sem veszem...

Imádom, hogy egy kicsit többet is megtudhatunk a Diggle családról, főleg a Dyla vonalról. Szóval az első nászút Hawaii-ban volt, de szép. Aranyos, ahogy az is, hogy szegény Felicity és Oliver már mióta vágynak Balira vagy Aruba-ra. (Javaslatom számukra, hogy vegyenek Oikos görög joghurtot, ott most úgy is Balira szól a nyeremény. :'D)

De jó, kezdem megkedvelni az FBI ügynöknőt, igaza van Felicity-nek, talán nincs teljesen kőből a szíve és meghatotta az, amit a lány mondott neki, de ahogy elnézem szegény nőnek is kötve vannak a kezei. Viszont Felicitytől már megint mekkora húzás volt bepoloskázni az FBI irodát. Ahogy René is megemlítette neki, ez bizony lehet tényleg nem lesz jó húzás számukra. :D Amúgy imádom, hogy ebben az évadban milyen helyes kis csapattársi meg haveri viszony van Felicity és René között, tetszik a közös ügyködésük. :D Ráadásul mi a csuda? Felicity ideiglenesen beköltözött Renéhez? :D De kemény már, juuuj remélem akkor Zoéval is lesz néhány felejthetetlenül cuki pillanatuk. Párszor láttuk már milyen szépen bánik a gyerekekkel Oliver hihetetlenül értékes nejecskéje. :)

Asszem bizonyos mértékben Felicity és René szándékai és céljai közösek, éppen ezért értenek most ennyire jól szót egymással. Ráadásul annyira jó látni azt, öröm az ürömben, ahogy a régi csapat tagjai most nem fújnak egymásra, hanem újra ugyanolyan jóbarátok, mint előtte voltak. Oliver önfeláldozó döntése valóban megtette a hatását.

Atyám! Most azért láthattuk kívülről is, hogy mennyire elszigetelten élnek a külvilágtól a rabok. "Élnek" még ez is durva kifejezés a körülményeket tekintve. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből az alkuból. Lehet, hogy csapdába csalták Olivert? Ki lehet az a "Démon"? És itt nem a Vámpírnaplókra gondolok. Stanley még mindig jópofa: "A legbiztonságosabb most a cellád." "Aha ennyi Gyilkos mellett inkább veled tartanék."

Tetszik ez a Curtis-Mrs. és Mr. Diggle bevetés. Micsoda zseniális ötlet volt ez a festménydolog. Úgy tűnik bevált. Féltem, hogy az utolsó pillanatban lebuknak vele, de szerencsére minden oké volt. Izgultam azért értük és ez jó dolog egy sorozat szempontjából.

De imádom!! Az FBI ügynöknő+Felicity+Dinah+René és az FBI, ez tiszta szupi lesz! A zsigereimben érzem. Legalábbis a jó móka garantálva!

Eltelt közel negyed óra és hiányolom a flashforwardot. :) Ez is jó jel, a flashbacknél néha azt kívántam, ugorjunk már, bár többnyire azért az is tetszett. Talán a jövő izgibb a múltnál.

De éreztem, hogy csapda lesz!! Még jó, hogy Oliver ennyire képzett harcászatilag. Ráadásul aranyos volt tőle, hogy Stanley-t is biztonságban akarta tudni.

ÉÉÉéés csak megkezdődik a bevetés, de vártam már! Ez a rész úgy tűnik gazdag bevetésekben az akció jelenetek pedig hibátlanok! De már tényleg sokszor hiányzik az íj meg a nyíl. Így már úgy tűnik, mintha valamilyen gengszter,- vagy börtönsorozat lenne. Valamennyire megnyugtat, hogy most már az évad elején uralkodnak ilyen sötét szituációk, ugyanis mindig a jobb dolgok voltak előbb és haladtunk a sötét felé, most sötéttel kezdődik és remélem haladunk a világosság felé.

Jaj Istenem, de édes volt, hogy hoztak szuvenireket Svájcból. Főleg kedves a jelenet számomra, mivel személyes tapasztalatom és szuvenirem is van a csodaszép országból, amikor egyszer volt szerencsém egy csodás napot eltölteni ott egyből beleszerettem és alig akartam elszabadulni onnan. Még az sem bánnám, ha egyszer kint kéne élnem, imádtam minden percét az ott tartózkodásomnak. :) Komolyan, aki teheti, egyszer életében legalább menjen el, csodaszép hely! Bocs, kétszer voltam, csak másodszorra átutazóban. :D

Ajjaj kis barátaink egy kis bajba kerültek. Díaz eskü mindenre képes gondolni? Ám miért van olyan érzésem, hogy Díazt majd maguk a szövetségesei fogják megölni? Most valahogy elkapott ez az érzés. Kell bele valami csavar, szal ez már lehet az. Hú de utálom ezt a nőt már, az idegeimre megy, akivel szegény Dinahnak megint szembe kell néznie. Mázli, hogy ő is elég képzett egy jókora adag bunyóhoz. Fura amúgy mindenkit maszk nélkül látni és sajnáltam Watson ügynököt, szegény szépen bekapta azokat a tüskéket, vagy nyilakat. Hah, legalább ilyen nyilak azért vannak az "Arrow" sorozatban. Most még két dologra gondolok. Illetve az egyiktől félek, a másikat remélem. Egy, félek, Watson ügynök nehogy meghaljon, pont most mikor kezdem őt megkedvelni, kettő remélem, hogy az új Zöld Íjásznak most támad kedve az íjász olimpiára készülni és a hosszúíj vadászokon gyakorolni.

Azért René és Watson ügynök sem semmi. Jól bírják a kiképzést! Remélem Felicityre meg nem támad rá valamelyik, mondjuk Díaz. A fene! Annyira piszok mázlista ez a Mocsok! Nyilván gondolhattuk volna, ennek a küldetésnek is annyi. Komolyan, Díaznál azért szerintem voltak már brutálisabb ellenfelei is a csapatnak, mindenkivel elbírtak, ő miért ennyire reménytelen, hiszen "csak" emberből van, nem is metahumán. Sajnálom, hogy mindig ilyen szerencsétlen helyzetbe kerülnek kedvenceink, pedig tényleg mindent elkövetnek, hogy elkapják őt, ezt díjazhatjuk.

Hé remélem Oliver össze tud "haverkodni" néhány kigyúrtabb rabbal annyira, hogy összefogjanak Brick ellen és a börtön körülményei ellen és valami lázadásból győztesen kerülhessenk ki, ahogy elvileg az anno meg is volt írva. Azta ez viszont meglepett, Oliver együtt raboskodik Lyla egykori megmentőjével? :O aki ráadásul meg akarta őt ölni a cellában... mondjuk érthető a férfi szemszögéből, hogy inkább más, mint ő haljon meg, bár ezt általában vagy önzőségnek, vagy gyávaságnak hívják. Ismét egy "Mi a csuda?" pillanat.

Hehe, de jó volt látni egy kis német hátteret Lylaék mögött. Szépség szemeimnek. Imádom a nyelvet. Na szóval Digg azért kérdőre vonta a feleségét és már én is kíváncsi lennék mit titkolhat előle Lyla, de azt hiszem semmi olyat, ami miatt Diggnek csalódnia kellene benne és csupán csak félreérti a feleségét. Jaj, eskü imádom ezt a nőt! Ennyire talpraesett és kemény asszony, mint Lyla, aki tényleg a megtestesült jóság is mellette, hát szerintem ritkán terem egy bokorban. Mondtam én, hogy Diggnek ezzel nem akart ártani, sőt mi több, nem akarja, hogy a férjének baja essen a titkos és veszélyes ügyei miatt.. Már ez is egy kis ajándék, ha nem lehet épp Olicity, van egy kis Dyla epizód. :) Imádom, hogy nagyjából most ők ketten vitték el a legtöbb időt a részből.

Most komolyan, már milyen biztonsági őrizet van abban a börtönben, hogy ilyen simán mászkálnak mindenütt a rabok. Ennyi erővel már ki is törhetnének onnan. Egek, mi lesz ez a küzdelem is, már előre félek! Stanley meg megint jópofa volt a beszólásával. xd Na tessék, még az őrök is korruptak. Tényleg csak az egyelten tisztességes személy a szerencsétlenül járt, elbocsátott, de ugyanakkor Olivernek hála még életben levő pacák volt. Azért Olivernek meg voltak már bőven brutálisabb ellenfelei is szerintem ettől a "Sampontól". Nyilván nehezített a pálya most, hogy lesérült. Azért mókás, hogy Sampsonnak szurkol a csapat 99,99%-a és egy bátor jelentkező Stanley szerepében meg lelkesen Olivernek. De a fene! Oliver megint mekkorát alkotott és igen már rohadtul elegem van Brick játszadozásából! A végén kiderül nincs is semmiféle Démon, vagy pont ő maga az!

Há reméltem azért, hogy ez csak egy álom volt, de tényleg Oliver kinyirta majdnem az összes őrt? Na most már arra a szintre kerül tuti, amit Brick emleget, az a bolond meg még mindig önelégülten mosolygott...

Majdnem megkönnyeztem a végén Felicity és Watson ügynök társalgását, igazán megható és remek volt. Még talán barátnők is lehetnek egyszer. :'D Felicity úgy is szereti a kávét, talán az ügynöknő is, mindig tudnának társalogni mellette, a legjobb eszköz egy jó beszélgetéshez...

Jaj, de örülök, hogy a végén kibékült azért a Dyla páros, remélem endgamejük is lesz majd anno, nagyon megérdemelnék, ahogy az Olicity is.

Hopppácska, hát őt meg hogy kapták el Felicity és René...??? :O

Na jó, mi ez a SuperDíazmen? Mit adott be magának? Remélem van rá tudományos magyarázat, mert különben megint valami természetfeletti dolognál kötnénk ki, ami ide nem illik be. De elvileg megmaradnak a földhöz ragadt dolgoknál, ha lehet hinni Bethnek és miért ne lehetne?

Valami durva dolog lehet ott lent tényleg, de Brick mondata alapján Oliver már azon a szinten is a hullaházba kellett volna kerüljön... Kíváncsi leszek a kövi részre és a 2. szintre...

Remélem tetszett! Értékelésem megint megérne egy 10-est, de a sok szerencsétlen helyzet miatt én erre most csak 8 pontot adok, túlságosan kilátástalan hatást keltett az egész. Jó éjt nektek és ne borzongjatok sokat az este! ;)

(C) ARROWOLICITY.GP

Emily kedvenc Olicity jelenetei - Top 5

2018.10.30. 21:02, Piper
Plusz spoileres új trailer a 7. évad 4. részéhez!

Sziasztok, jó estét kívánok mindenkinek. De jó, most már a nyakunkon a Halloween. :) Bár mi nem szoktuk megünnepelni, de szeretek olvasgatni róla ilyenkor, meg szeretem a halloween díszeket is. Az új részt még nem volt alkalmam látni, de asszem még magyar felirat sem készült hozzá, szóval ez holnapra csúszik. Most viszont elhoztam nektek Emily Top 5 kedvenc Olicity jelenetét, illetve a következő rész spoileres trailerjét! Szép estét nektek és minden jót, szép álmokat!

Emily: 1. Az első csók; 2. Az első randi; 3. Az első közös robbanás, amikor egymásra esnek; 4. Amikor Oliver először fedi fel magát Felicity előtt, vérezve a lány kocsijában; 5. Sajnos ezt nem értettem. De a videó róla itt van! A komik alapján azt sejtem, valami jó várható, amiről még nem tudunk. :) Köszönjük TVGuide!

Börtönjelenet az esti részből - Arrow 7. évad 3. rész

2018.10.29. 21:14, Piper

TVGuide interjú - Emily Bett Rickards beszél a 7. évad folytatásáról!

2018.10.28. 19:00, Piper
Boldog 4. születésnapot Arrowolicity.gp! 2018-10-05

Csodaszép estét kívánok mindenkinek! Először is hadd köszönjem meg Rice-nak ezt a csodás meglepetést, amit nekem hagyott a lapon. Könnybe lábadtak szemeim a meghatódottságtól. :') Tényleg imádom szerkeszteni a lapot, főleg mivel "látom az örömöt az arcotokon", hogy olvashattok spoilereket és kedvenc párosotokról. Ahogy ígértem, ma egy különleges "dupla szülinapi" újabb hosszú interjúval készültem nektek, ezúttal végre az egyik főszereplővel is, Emily-vel, mely interjút a TVGuide-nek köszönhetően kaptunk. Ebben néhány értékes spoilert árul el nekünk az Olicity-ről és a 7. évad folytatásáról. Nézzük is. Köszönjük Lindsay-nek. Néhol picit lerövidítettem, mert nagyon hosszú időmbe telt lefordítani és időnként Rice is besegített picit, köszönöm neki.

TVGuide: Felicity ebben a szezonban egy egészen más talajra lépett. Mi volt az, ami a leginkább izgalmas volt számodra ezidáig ebben a szerepben?

Emily: "Nos megnyílt számára az út, hogy más karakterekkel is együtt dolgozzon, amire korábban nem volt lehetősége. Ez már önmagában izgalmakat vet fel. Nos, én mint színésznő, noha többnyire imádok Stephennel együtt dolgozni, kivételt jelenthet, ha a karaktere éppen börtönben csücsül. Tehát egy kicsit elkülönültünk egymástól, ami szomorú volt. Ez egy teljesen más évad lett. Érdekes látni, hogyan boldogul a helyzettel. A jelenlevő szituáció miatt neki ugyanaz a célja, de a célhoz vezető utat meg kell változtatnia, új stratégiát, új taktikát kell kidolgoznia. Ez mind új kihívás elé állítja őt és ezért, ha ez az irány folytatódik, ő is változni fog."

TVGuide: Gondolod, az, hogy Felicity együtt fog dolgozni az FBI-val, számára jó út, vagy pedig egyenes bérlet a sötétségbe?

Emily: "Úgy érzem ez sötétség és csapda egyszerre, hiszen ez nem az ő természetes útja. Igazam van? Hiszen az FBI nem egy olyan munka, amit szívesen választott. Az, ahová most került csupán egy kikényszerített állapotnak tűnik. Itt nem igazán tudja önmagát adni."

TVGuide: Hogyan fog Felicity megbirkózni az új munkájával az FBI embereként, miközben már olyannyira hozzászokott a titkos Arrow küldetésekhez?

Emily: "Nem feltétlenül tud szórakoztató lenni, ha egyedül kell dolgoznod és neki most egyedül kell ezt csinálnia. És tudod, két személy sokkal jobb, mint egy és négy ember jobb, mint kettő. Nem tudom, hogy boldogulsz egyedül egy világban, miközben győzködöd magad, hogy ez volt a legjobb opció számodra. Na pontosan ezért érzi ő úgy most jött el az ő lehetősége és én úgy gondolom éppen ezért ez nagyon szomorú és igazán veszélyes egyúttal."

TVGuide: Milyen érzést keltett Felicityben, hogy el kellett küldenie Williamet igen messze, támadtak fel benne egyfajta 'anyai érzések, esetleg elvesztette azokat'?

Emily: "Felicity befogadta őt a szívébe és most, hogy William elment, nyilván ott van a hiánya. El kellett őt küldenie, hogy meg tudja őt védeni és képes legyen folytatni azt, amit már annyi éve elkezdett. Én úgy gondolom mégegyszer, hogy ő ezt a helyzetet tartja most az egyetlen lehetséges opciónak. Le kell mosd magadról az olyan érzéseket, mint a megbánás, a bűn vagy a szomorúság, ha tartani akarod azt a tempót, amit most elkezdtél. Azonban csak akkor leszel képes figyelmen kívül hagyni a távollétet, ha sikerül magadat kivonni az elől, meddig tart mindez. Máskülönben utolér!"

TVGuide: Felicity és Oliver amolyan "szombatszerűek", ahogy fogalmaztál...

Emily: "Nagyon hiányzunk egymásnak!"

TVGuide: Hiányoznak az én Olicity jeleneteim!

Emily: "Úgy értem látjuk egymást a munkahelyen kívül, az iskolán kívül, de amikor meglátom őt a munkában, oh, mizu, de cool még mindig együtt dolgozunk!"

TVGuide: Mégis, találtok bármilyen megoldást arra, hogy Felicity és Oliver valamilyen módon építeni tudja úgy is a kapcsolatát, hogy jelenleg fizikailag most nem alkothatnak egy párt?

Emily: "Úgy gondolom egy kapcsolat legfontosabb eleme, ha beszélhetsz és kommunikálhatsz a másikkal valamilyen módon. És ismerni valakit, akik éppen a legrosszabb formájában van és nem éppen a legjobbat nyújtja. Mindketten jelenleg a túlélésért harcolnak, nagyon jól ismerik egymást, de az adott helyzet képes megváltozatni az állapotokat. Senki sem tudja előre megjósolni mi fog történni, mi lehet a másikkal. És ez nagyon érdekes tud majd lenni."

TVGuide: Amikor majd újra egymással lehetnek, valamilyen módon változni fog az ő kapcsolatuk?

Emily: "Igen, úgy hiszem mindenképpen egyfajta törés lesz ez. Valami olyasmi, mikor Felicity majd azt mondja Olivernek: 'Te egymagad döntöttél és nem vettél bele engemet.' Most akkor hányadán is állunk?"

TVGuide: Lesz bármilyen elkövetkezendő, szórakoztató Olicity jelenet?

Emily: "Újraegyesülés? Nem hiszem, hogy lennének, most olyanok amit feltétlen imádnának. Lesznek, de egy kicsit másfélék. Az élet változik."

TVGuide: Annyira izgatott voltam a flashforwardokkal kapcsolatban a szezont tekintve, elmondanád kérlek, hogy tudsz-e valamit, vagy sem ezzel kapcsolatban, esetleg teljes a sötétség még?

Emily: "Nem igazán tudok ezekről sokmindent. Inkább csak néhány dolgot Felicity jövőjével kapcsolatban és arról, merre akarnak vele elmenni az írók és véleményem szerint ez érdekes kérdés lesz. Leginkább majd írói döntésen múlik, hogy mi lesz a folytatás."

TVGuide: A legnagyobb kérdésem: Reménykedhetünk idősebb Felicity-ben, mert Roynál most bejött!

Emily: "Egyelőre még nem. De azt hiszem reménykedhetünk."

TVGuide: Tudomást szerzünk esetleg arról, hogy mi lesz végül a Smoak Tech reményével?

Emily: "Bár mondhatnék valamivel többet, még nem tudom pontosan, de úgy érzem igen talán reménykedhetünk."

TVGuide: Felicity hogyan áll a rejtélyes új Zöld Íjászhoz?

Emily: "Nem az, akinek gondolod. Felicity talán megfontolja és óvatos lesz, hogy találkozzon vele, de bízom abban, hogy majd felugrik a fedélzetre."

TVGuide: Eddig még nem úgy tűnik, hogy a fedélzeten lenne.

Emily: "Nos az új Zöld Íjász nem feltétlen ugyanazt csinálja, mint a régi. Csak ugyanolyan színű jelmezt, csuklyát visel, ugyanolyan hegyes fegyverrel. Azonos, de mégis más."

TVGuide: "Bármilyen előrevetítés a crossoverre?"

Emily: "Felicity nagyon sokkolva lesz és Oliverrel nem éppen a kapcsolatuk legjobb helyzetében lesznek akkor épp."

Sajnos úgy tűnik (számomra nem túl szép aji ez), hogy megint lesz egy hullámvölgy a szerelmeseink között, de reméljük ezt is túléli majd az óriási és tiszta szerelmük. Plusz volt még egy kérdés, ha igaz, amelynél ha igaz arról beszélgetnek, hogy William is talán Felicitytől örökölte, hogy némileg érzékeny lett a jövőben. (?) Jó éjt nektek!

Forrás: TVGuide.com

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG