~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~
History

 

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..


Kiemelt cserék:

    
    
     
  

 
Közvéleménykutatás
Értékelj, kérlek...
Mennyire vagy megelégedve a lappal (dizi, frissek, modulok, szerkesztő)?

Tökéletes minden, kifogástalan, kedvenc oldalam! <3
Gyakran látogatom, nagyon tetszik!
Láttam már rosszabbat is, hidd el!
Ezt nevezed te lapnak?
Kérlek, inkább hagyjuk!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat

 
Next episode
Amerika:
6x01 - Fallout (Évadnyitó)

Hőseink öt kegyetlen és pokoli év után 2017 őszén ismét visszatérnek közénk. Star City ezúttal nem volt fenyegetve, annál inkább a csapatunk és a Lian Yu. Most, hogy Oliver múltja a végéhez ért és a sziget nincs többé, valami egészen új veszi kezdetét. Olivernek ettől az évtől kezdve nem csak a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdenie, de felelősségteljes apaként is helyt kell majd állnia. Mindeközben már megerősödött és tanult a hibáiból, olyannyira, hogy talán megérett a pillanat végre, amikor elszánja magát arra a lépésre, hogy Felicity-vel örök időre összeköthesse az életét férj és feleségként. A hatodik évben végre sikerülhet Olivernek összeegyeztetnie két énjét és így maga mellett tudhatja legnagyobb szerelmét és kisfiát is egyszerre, Felicity pedig talán hamarosan egy újabb gyermekkel ajándékozza majd meg őt, amire már mind a ketten oly régóta várnak...

2017. október 12.  (csütörtök) The CW
Magyarország:
4x12 Valamit Valamiért

Felicitynek most egy nem mindennapi gonosztevővel kell felvennie a harcot, hiszen a csapatban egyedül csak ő képes megfékezni azokat a gonosztevőket, akik az elméjükkel próbálják meg rettegésben tartani a várost. Az Íjász csapat nem kis meglepetésére Roy visszatérésének is ehhez a titokzatos illetőnek van köze. Mindeközben Felicity családi ügyei tovább bonyolódnak a munkahelyi problémái mellett, amikor édesapját véli felfedezni a színen. Szerencsére azonban a céges előadása jól sikerül és az apjával való találkozás sem rázza meg őt túlságosan...

2017. július 16. vasárnap 23:00 [Cool TV]

 

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Arrow érdekességek

 

1. A fenti képen láthatjátok az eredeti Oliver Queen-t, akit a "Smallville" című sorozatból ismerhettünk meg mindannyian, (legalábbis én innen ismerem a Zöld Íjász történetét) melynek jómagam is óriási rajongója voltam és 2001-2011-ig futott, azaz 10 hosszú évet megélt (jó lenne ennyi az Arrownál is!) a The WB és szintén a The CW sorozataként. Mindkét Oliver-t imádtam, mindkét Oliver nagyon tuti hapsi, mint állat és mindkettejük számára egy-egy IT-s csajszi jelentette az igazi szerelmet.

2. Az alábbi linken egy angol fanfiction oldalt láthattok, ahova bárki írhat egy Olicity-s szerelmi sztorit, akinek olyan kedve támad. Kizárólag Olicity rajongóknak hozták létre.

3. Az eredeti Zöld Íjász karaktere nem a mostani csapathoz köthető, semmi köze sincs hozzá és nem is Stephen Amell játszotta. A valódi Oliver Queen még a Smallville c. sorozatban volt látható és Justin Hartley alakította. Ahogy a képen is láthatjátok. Gyakorlatilag mindenben megegyezik a két karakter. Ott is egy dúsgazdag csemete volt, aki titokban csuklyás igazságosztóként segített a városon. Viszont a Smallville-ben, Oliver a nyilvánosság elé állt és bevallotta, hogy ki is ő valójában. Amúgy mindig titokban harcolt, erősítette Clark csapatát. Ott is kialakult egy kisebb OTA és Team Arrow. Az ottani szerelme először Lois Lane volt, később pedig Chloe Sullivan lett. Ez eléggé kísértetites a jelenlegi Zöld Íjász sorozathoz. Ugyanis Lois/Laurel az első szerelme volt a két Íjásznak, míg később az eredeti Oliver-nek a számítógépes zseni, Chloe lett az igazi szerelme. Ahogy a Zöld Íjászos Oliver Queen-nek, Felicity Smoak. Chloe legalább annyira zseni volt, ahogy Felicity is és ugyanúgy szőke hajszínt viseltek. Úgy megnéztem volna egy ilyen crossovert, de hát ez több szempontból is lehetetlennek bizonyult volna, hiszen két teljesen külön dimenzió lettek volna. De végülis nem lett volna lehetetlen. Mondjuk annyiban igen, hogy az Arrow már akkor indult el, amikor a Smallville véget ért. Az eredeti történetben (Smallville), egy kisfia is született Chloe-nak és Oliver-nek a végén. (Sokan épp ezért is reménykednek a rajongók közül és találgatnak vajon tényleg itt is ez fog-e történni.) Persze a képregénnyel már más a szitu, de a sorozatok terén a Zöld Íjásznak bizony a számítógépes hölgy a végzete. Lois egyébként Clark végső szerelme lett. Itt viszont egyezett a képregény. Clark korábbi szerelme, Lana Lane volt. Itt örült mindenki a végkifejletnek. A Fekete Kanári itt is szerepet kapott, de mint csak az Íjász és Clark csapattársa. És nem Caity alakította, nem is Katie.

4. Valószínűleg eredetileg is Justin Hartley játszotta volna a Zöld Íjászt, de nem bánjuk azt sem, hogy Stephen-re esett a választás. xX

5. És egy újabb szemfülesség. Szerintem Emily és a Barátok Közt Holman Hannája (Nyári Dia) egy kicsit hasonlítanak külsőleg egymásra néhány fotón. Megdöbbentő némely képen milyen a hasonlóság köztük, de mindkettő színésznő gyönyörűen fest rajtuk. (Itt a teljes kép forrásként, Diáról.)

6. Emily-nek nagyon viszketett a fejbőre, a 3x05-ös részben viselt paróka miatt, de azért nagyon élvezte a viselését.

7. Emily a csapat legfiatalabb tagja, ha minden igaz Willa Holland is idősebb nála majdnem egy hónappal.

8. Mindkét Zöld Íjásznak, Justin Hartley-nak és Stephen Amell-nek is egy-egy kislánya van a való életben.

9. Mióta Felicity főszereplő lett, Laurel egyre többször szorul vissza, talán ez is azt mutatja ki az új női főszereplő a sorozatban. Felicity eddig minden részben szerepelt, amióta főszereplő, Laurel pedig már 2 epizódból is kimaradt.

10. Sarat a legelső részben még más színésznő alakította.

11. Gyakorlatilag minden 9. részben egy karácsonyi epizódra lelhetünk.

12. A 2x06-os részben, nem igazán volt íjászkodás.

13. Mind a két Oliver került már fogságba.

14. Stephen elárulta, hogy amikor a magy összecsapást forgatták Oliver és Ra's Al Guhl között, Stephen bal mellizma egy picit megrándult a forgatás során, emellett azt is elmondta, hogy nagyon hideg és szeles idő volt, nagyon fázott. Az pedig, hogy félmeztelenül akart forgatni, azért volt egyrészt, hogy kicsit a képregény séma maradjon, másrészt pedig nem szeretett volna dublőrt alkalmazni, de azért azt is hozzá tette, hogy nagyon jó kaszkadőrnek tartja az alteregóját, Simon-t.

15. Egy újabb Arrow hasonlat. Mind a két Oliver tört már, vagy söpört le asztalt dühtől vezérelve.

16. Az Arrow-ból készült egy mini websorozat is, amiben többek között Felicity és Roy látható, amint épp egy küldetést visznek véghez. Indavideo.hu-n meg is találhatjátok!

17. Manu Benett (Slade Wilson/Deathstroke) a valóságban, három gyönyörű kislány boldog édesapja. Huia 9 éves, Mokoaia 4 és Pania most lesz 1 éves.

18. William Tockman, az Órakirályt Felicity szerelte le az Arrow-ban és később amíg börtönbe szállították, Central City-ben is kalamajkát okozott, a Flash-ben. Ebből is látszik milyen sok átfedés van a két sorozat között és szerintem ez még csak a kezdet...

19. Akárcsak a Smallville-ben, az Arrow-ban is Ollie próbálja bizonyítani Chloe-nak és Felicity-nek, a szerelmét. Egyik lány sem mondja ki az elején, hogy szeretlek.

20. Mind a két Oliver-nek nagyon cukik a beszólásai és a civakodásai a két ITC-s lánnyal. Mind a kettejüknél Chloe és Felicity aki próbálja őket a jó útra terelni.

21. Justin nem szerette volna vállalni a különálló Spin-off sorozatot, nehogy így tornázza fel a hírnevét, hű akart maradni az eredeti Smallville-s karakteréhez, így az Arrow egy Smallville-től elkülönített sorozat lett, de rengeteg karakter visszaköszön. Forrás: #1

22. Willa is erősen Olicity párti. A twitteres üzikből ez jön le. Emily-vel gyakran poénkodnak a sorozat kapcsán.

23. Emily-nek a való életben legjobb barátja Colton, de imádják egymást Stephennel, David-del, Willa-val, Katie-vel és Caity-vel is. Utóbbi időben Echo-val tölt még nagyon sok időt és kitűnő barátok.

24. Emily legjobb barátnője szerepelt az Arrow 4. évadában.

25. Stephen imád együtt dolgozni a kollégáival. Volt mikor ki is írta twitterre, hogy egy remek munkanap, a legjobb kollégákkal.

26. Az Arrow-ról könyv is született. Töretlen sikerrel bír a sorozat is.

27. Az 1x18. és a 2x10. küldetések nagyon hasonlóak. (The Arrow)

28. Mindkét első szerelmének az Íjászoknak barna hajuk volt, míg a második szerelmüknek szőke.

29. Mindkét hölgynek LL a monogramja; a másik két hölgy vezetékneve pedig "S"-sel kezdődik.

30. Felicity-n mindig kell lennie valamilyen fülbevalónak, soha nem jár anélkül.

31. Thea és Caroline magyarhangja mindkét helyen Molnár Ilona volt (Arrow és TVD), azonban valamilyen okból kifolyólag mindkettejüket Haffner Anikó váltotta. Ez nagyon érdekes.

 

Az Íjászok volt szerelmei:

Lois Lane: Lois az unokatestvére, Chloe eltűnése miatt érkezett Smallville-be. Szerette volna megérteni mi történt szeretett rokonával. Csak egy ideig maradt volna, azonban a sors úgy rendelkezett, hogy Lois-nak Smallville-ben kell otthonra találnia. Később az egyik legjobb újságíró lett, a Daily Planet-nél. Hosszú ideig románcba keveredett Smallville csuklyás igazságosztójával, Oliver Queen-nel. Egy ideig boldogok voltak egymással, Lois még Oliver titkát is elfogadta, azonban hamar rá kellett döbbenie arra, hogy számára valaki más jelenti az igazi szerelmet, ez a férfi pedig Smallville legnagyobb szuperhőse személyében érkezett az életébe, Clark Kent-ként. Akivel korábban legjobb barátok voltak, most a legnagyobb szerelmesek lettek. Oliver is ez időtájt döbbent rá arra, hogy a szerelmet egy igazán éleseszű informatikai guru mellett találta meg, aki pedig nem más volt, mint Chloe Sullivan, az egykori legjobb barátja...

Laurel Lance: Mielőtt Oliver egy lakatlan szigeten az életéért küzdött volna, Laurel-lel járt jegyben, akit a későbbiekben, Starling City egyik legjobb ügyvédnőként tartottak számon. Azonban mivel Oliver akkoriban még playboy-ként tengetteg mindennapjait, a szeretett nőt megcsalta annak húgával, Sara Lance-szel. Mikor a lány is eltűnt és Oliver immáron új emberként tért vissza, Laurel őt okolta egyedüli hibásként a húga haláláért. A régi érzések később időnként még fellángoltak egymás között, azonban Laurel valaki más mellett találta meg a boldogságot, hacsak rövid időre is, míg Oliver egyenesen rádöbbent arra, hogy az igaz szerelme nem Laurel Lance, hanem egy hazatérése után megismert számítógépes géniusz, Felicity Smoak, az egykori legjobb barátja...

Az Íjászok jelenlegi szerelmei:

Chloe Sullivan: Chloe egy hatalmas tudással megáldott informatikai zseni volt.  Már hosszú ideje osztálytársa és legjobb barátja volt Clark Kent-nek, amikor először találkozott Oliver Queen-nel. Ekkor már túlesett azon a válságon, hogy Clark nem szereti őt viszont és hamarosan rengeteg más udvarlója akadt, akiknek köszönhetően sikerült elfelejtenie legjobb barátja iránt érzett gyengéd vonzalmát. Oliver és ő sokáig pusztán csak csapattársi és később baráti kapcsolatot ápoltak egymással, azonban hamarosan, - anélkül, hogy bármelyikük is észrevette volna - érzelmeket kezdtek el táplálni egymás iránt, ami hamarosan egy őszinte, tiszta és szenvedélyes szerelemmé alakult. Senki sem gondolta, hogy valaha is egy pár lesznek, de a szerelmük olyannyira erős és kitartó volt, hogy Chloe végül az örökre tartó boldogságot is megtalálta Oliver mellett. Hozzá ment feleségül és született egy gyönyörű kisfiúk, aki remélhetőleg már azóta édesapja nyomdokaiba készül lépni, Chloe féltő szemeit önmagán tartva...

Felicity Smoak: Felicity Smoak, a valaha volt egyik legtehetségesebb hallgatójaként szerzett kitűnő diplomát, az MIT biztonságtechnológia szakán. Óriási informatikai zseni és hacker. Oliver Queen-nel először akkor találkozott, mikor felvették dolgozni a Queen vállalat informatikai osztályára. Felicity innentől kezdve folyamatosan Oliver-nek kezdett el titkon dolgozni, majd hamarosan legjobb barátokká váltak. Bár Felicity már az egyetem óta nem igazán akart érzéseket táplálni senki iránt, mégis úgy érezte, kezd beleszeretni legjobb barátjába és egyben főnökébe. Hamarosan Oliver-nek is rá kellett döbbenie arra, hogy számára csak egyetlen nő létezik, aki iránt olyasmi szerelem és vágyódás lobbant fel benne, melyhez hozzáfoghatót még egész életében nem érzett. Felicity Smoak jelenti számára az igaz szerelmet, mely hamarosan talán már képes lesz akkorára duzzadni, hogy minden akadályt hátrahagyva boldogságot hozzon a két egymás iránt elveszett lélek számára...

Na ezek után mit gondoltok van valami hasonlóság a két sorozat között? :D

Ill. Emily Bett Rickards és Nyári Diána hasonlósága:

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE