~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 5. rész - "The Demon" 

Felicityt teljesen lesokkolja, mikor egy meglepő forrásból megtudja, hogy mi történt a férjével és mit is takar a "Második Szint" kifejezés. Ezután megpróbál mindent elkövetni a célból, hogy valahogyan megmentse a férjét. Ehhez pedig nem fél semmilyen eszközt bevetni és a barátaihoz fordulni. Mindeközben Oliver élete pengeélen táncol a veszélyes szint börtönfalai között... The CW: 2018. november 12. hétfő (november 13. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.02.12. 22:49, Rice & Piper

Ugye emlékeztek még a régóta beígért Michael-es interjúra?! Remélem, mert ugyan egy pici késéssel, de cserébe Rice volt olyan aranyos és lefordította nekünk a teljes interjút, ami csak érdekelhet minket. Ezért örök hálával tartozom neki. Levett némi terhet a vállamról rendesen. Nézzük mit mond kedvenc Caydenünk. :) Hozzá kell tennem persze, lehet már lezajlott némi spoiler, ha el is hangzik, de az egész szöveg önmaga megérdemel némi időt azzal kapcsolatban amiről zusammen beszél. :) Először nem esett le honnan ilyen ismerős a színész, de aztán rájöttem a szövegből, hát persze, hogy a LOST! Én ugyan nem néztem, de apa időnként igen, így én is bele-bele tekintettem.

Az Arrow sorozat Michael Emersonja imád gonosztevőt alakítani. Most pedig megosztja velünk miért…

Valaki igazi álarcot adott ennek a srácnak. Két évtizednyi pszichológiailag is rémisztő gonosz karakterek alakítása után kezdve a Practice to Lost-tól napjaink Arrow sorozatában játszott Michael Emersonjáig, mára szinonimájává vált az igazi gonosztevő karakternek egy sorozatban. Ezért mostanra az a célja,hogy teljesen felismerhetetlen legyen a következő szerepében.

„Izgatott vagyok,hogy legközelebb a nézők nem is fogják tudni,hogy ki is ez a srác amikor legelőször meglátnak majd”. Emerson beszélt a jövőbeni terveiről egy kis gonosz kuncogással. Bár a nevetése egyáltalán nem volt ördögi,mégis elgondolkodtatott,hogy ez az ember mire készül  ennyi év után a karrierjével,miközben a nézők rémálmainak  gonosztevőjévé vált. Persze,nem lehet semmissé tenni mindazt amit Ben Linus tett,de úgy gondolom,hogy a hangja nem lehet ördögien vidám sem,miközben épp a következő projektjéről beszél, amely szerint olyan karaktert szeretne alakítani,aki alig észrevehető.

„Biztosra veszem, hogy a nézők sem ismernek fel majd rögtön az új karakteremben, kicsit később fognak felkiáltani,hogy „Ó,te jó ég…ez Michael Emerson…” Őszintén szólva, nagyon szeretek álruhába bújni, egy olyan karaktert alakítani aki álarcot visel. Ez nekem az igazi kihívás,az igazi móka.”

Ennél a pontnál a beszélgetésünk közben,úgy képzeltem el őt,mint a mesékben, mániákus nevetésű,bajszát pödrő karaktert: Mwa-ha-ha’’

„Nem tudni milyen karaktert fogok legközelebb játszani,de ilyen irányba szeretnék haladni:extrém karaktereket  alakítani. Lehet,hogy legközelebb egy alient játszom,vagy egy kalózt,vagy egy olyan embert akinek agykárosodása van. – mondta Emerson”

Egy színésznek aki megválaszthatja a szerepeit,a lehetőségei végtelenek.  Azzal szemben,hogy Emerson a legkülönfélébb karaktereket játszotta már, nincs még konkrét elképzelése kit alakítana szívesen legközelebbi projektében,azért lenne néhány ötlete: „Nagyon régóta szerettem volna valaki olyat alakítani,aki akcentussal beszél. Szóval hajrá Dickens, vagy viktoriánus Anglia, vagy orosz forradalom..és több bajusz, szemfedő, és faláb! Valami ilyesmiben gondolkozom – vallotta Emerson”

Izgatottan várja, hogy különböző vad karaktereket alakíthasson karrierje során. Emerson nemrégiben fejezte be a forgatását a Person of Interest című sorozatnak,melynek több mint 100 epizódjában szerepelt. Jelenleg a CW dráma sorozatában,az Arrow-ban alakítja a gonosz hackert  és hamarosan debütál egy új karakterként aki nagyon vicces és hivalkodó az Amazon új sorozatában a Mozart a dzsungellben.

„Rengeteg móka volt számomra az összes karakterem megformálása. Általuk növekedhettem,lehettem őrült,fejlődhettem,  szólalhattam meg vicces hangon. Minden olyat megtehettem amit az emberek hiányolnak a színházakból.”

Úgy gondolja színésznek lenni azt jelenti,hogy azt teszi amire a való életben nincs lehetősége. Hordhat vicces ruhákat,parókát, bajuszt, beszélhet akcentussal. Számára ez a színészet,és ezért szereti.

Igazán csodálatos ahogyan Emerson beszél a karrierjéről és a céljairól. Ilyenkor érződik igazán az a kontraszt aközött aki ő valójában,és akiket alakít. A nézők alig várják,hogy láthassák őt mint Cayden James. Ő pedig nagyon élvezte, hogy menő ruhákat hordhatott és felelőtlenül viselkedhetett a karakter hiteles megformálása érdekében.  Emerson karaktere pedig valami egészen újat hoz a sorozatba. Nem lesz egy olyan karakter akit egyszerűen le tudnak lőni egy nyíllal.

Cayden karaktere egészen más lesz. Nem a testi nyers erővel fog csatákat vívni, hanem  mentális képességeivel fogja mozgatni az események szálait, és egy kis pszichológiai terrort sem fél majd bevetni.

Emerson elmondása szerint, néha azt sem tudja mit is csinál pontosan miközben játssza a szerepét. Próbálja hitelesen alakítani a karakterét.

A Lost című sorozatban,ahol Ben Linust alakította, szerepe ikonikussá vált.  Karaktere egy olyan férfi volt,aki véletlenszerűen került a szigetre a zuhanás után,akárcsak a többi  szereplő. Kétségbeesetten próbálta bizonygatni az igazát,mikor is kiderült,hogy semmi nem volt igaz abból amit mondott. Ez egy igazi nagy fordulata volt a történetnek.

Emerson úgy gondolja Cayden karaktere sokban fog hasonlítani az ő általa régen alakított Mr. Finch szerepéhez,akit a Person of Interestben játszott. Kivéve, hogy Mr. Finch nem volt gonosztevő. Mindkét karakter elég hivatalosan fogalmaz a beszédében, mindkettőnek szarkasztikus a humora, és mindkét karakter eléggé veszélyes.  Viszont Cayden igazi rosszfiú szemben Mr. Finch karakterével.

Amikor gonosztevőt formálok meg nyugodt, higgadt karakterűeket játszom,akik nem mondanak túl sokat. Ez az egyik színészi eszköz amivel nagyon szeretek szórakoztatni,hogy fokozzam az izgalmakat.

A másik amit szeret használni, a nagy csavarok a történetben.  Az Arrow sorozat félévad záró utolsó jelenetében Cayden James körbe vette magát Oliver Queen legnagyobb ellenségeivel…és Oliver még csak nem is sejti ezt még…

„ Elég nagy dolog fog következni. Nagy meglepetésben lesz a nézőknek része.” Star City nem fog tudni segíteni hőseinknek Cayden legyőzésében, mert Caydennek több módszere is van a gonoszkodásra. De valami elsülhet rosszul az ő terveit illetően is… csak várniuk kell a nézőknek,majd meglátják.

Cayden csapata a Black Siren, Anatoly,és Vigliante és Richard Dragonhoz képest eléggé civilizált. Inkább mentális eszközökkel,sakk játszmákkal csalják lépre hőseinket.

Forrás: XX

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG