~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

3x03 clip 2 és Olicity spoilerek!

2014.10.22. 10:09, Piper ^^

Kaptunk egy újabb betekintőt a ma éjszakai részbe. Felicity és Ray beszélgetnek benne a munkáról kapcsolatban. Kicsit rossz a minősége, de aki nem tud angolul, annak ott az olasz felirat. :) Kellemes videózást!

Emellett jelentek meg új képek a 3. évad 4. részről is és a "The Flash" 4. részéről is, ahol Felicity vendégszereplő lesz. :)
És a végére egy kis Olicity spoiler a mai részről! Felicity elmondja majd Oliver-nek, hogy kinek dolgozik a "való életben" és látszólag Ollie-t eléggé fel fogja dúlni a hír és picit féltékeny lesz, aztán témát vált. Legalábbis elég mérgesen fogadja majd a hírt. Szóval nem csalt a megérzésem! ^^

Forrás: #1

3x03 clipp és egyebek

2014.10.21. 11:07, Piper ^^

halihó! kaptunk egy kis betekintést a holnapi résszel kapcsolatban. Végre egy szösszenetig láthatjuk benne Felicity-t és Oliver-t is egymással beszélni. Ha jól értettem, - bár sajnos nem tudok angolul - talán Theát kereshetik.

Emelett pedig egy aprócska hír. A fangirlish.com kicsit elemezte miért is olyan jó ez az Olicity-s kapcsolat. Ha minden igaz azt írják benne, hogy Laurel és Oliver között nem igazán működött a kémia. A fanoknak pedig Felicity volt a kedvence és remek Oliver és Felicity között a kémia, ezt hozta magával a sorozat. A sorozatnak szüksége van az Olicity-re. Ez reményt adhat ahhoz, hogy még sokáig láthatjuk az Olicity szálat. :)

Lehet csak én tévedek, de egy kicsit olyan feszültnek tűnik a hangulat Felicity és Oliver között, lehet értesült Oliver Felicity új munkahelyéről, ti mit gondoltok...? :P

Itt pedig a betekintő:

Források: #1 és #2

Olicity frissek!

2014.10.20. 16:29, Piper

halihó! sajnos friss Olicity hírt még mindig nem találok. Kevés szivárog ki, de mondjuk még csak hétfő van. :) Hátha szerdáig érkeznek szaftos infók...

- Addig is olvashattok egy kicsit Roy-ról és Laurel-ről is, Oliver legjobb barátainál!

Puszi

Piper

Olicity frissek

2014.10.19. 17:18, Piper

Halihó! Ma is megjöttem.

- Ismét egy új modulpontot nyitottam. Most Oliver főellenségeiről olvashattok kicsit részletesebben az "Oliver Queen" modulban.

Jó olvasgatást!

Piper

Olicity frissek

2014.10.18. 14:21, Piper

Halihó! Szép napot mindenkinek! Ma is hoztam frisseket nektek.

- Most egy kis érdekességet olvashattok el Oliról, az egyetemi éveivel kapcsolatban.

Puszi mindenkinek!

Piper

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human