~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Emily és Caity rappel

2015.01.02. 14:51, Piper ^^

Találtam egy helyes kis videót a youtube-n, amit gondoltam megosztok veletek. Mivel úgy is nem rég volt Caity születésnapja és hamarosan viszontláthatjuk őt, egy kicsit tisztelegjünk a sorozatbeli emlékére. Emily-vel közösen osztottak meg egy videót, amin mind a ketten rappelnek és látszik milyen jó barátnők a valóságban. Szegény Emily már korán feladja a dolgot, de Caity kisegíti őt. ^^

Kávézgatás... kávézgatás... kávé... Olicity

2015.01.02. 14:39, Piper ^^

Halihó! :D Ma egy nagyon helyes kis frissel készültem nektek. A közös menüben "Olicity-s jelenségek és érdekességek" néven olvashattok egy új modult "A kávé", mint hivatalos Olicity-s jelkép a piros szín mellett. Több alkalom is volt, amikor ennek az italnak köszönhettünk néhány kedves Olicity-s pillanatot! ^^ Továbbá ugyanitt megtudhatjátok azt is, hogy mivel isszák ők a kávét. :)

Boldog Születésnapot Caity!

2015.01.01. 21:51, Piper ^^

Caity Lotz tegnapelőtt ünnepelte 28. születésnapját! Ezúton is nagyon sok boldog születésnapot a csodálatos színésznőnek! Caity alakította mindenki kedvenc Sara-ját a sorozatban, aki az eredeti Fekete Kanári volt és sajnos tragikusan elhunyt a sorozatban. Hamarosan visszatér a színésznő egy epizód erejéig, amíg Laurel visszaemlékezésében fog szerepelni.

3x10 hivatalos ismertető!

2015.01.01. 08:53, Piper ^^

Napsugaras szép jó reggelt mindenkinek! Ma már másodszorra jelentkezem, sőt harmadszorra, hiszen éjszaka is volt időm ide ülni. :) 2015 első ajándékaként máris megkaptuk a hivatalos epizódismertetőt a január 21.-ei visszatérő epizódhoz, ami tutira az Arrow egyik legszomorúbb része lesz a Sara-st is lefölözve. :'(

Tartalom /Spoiler/:

A CSAPAT OLIVER ELTŰNÉSÉVEL FOGLALKOZIK - Miután Oliver eltűnt, mindenki azzal foglalkozik, hogyan tudnak a nyomára bukkani. Eközben Diggle és Arsenal továbbra is hősiesen védelmezik a várost. Miután Ollie már három napja eltűnt, mindenki kezd a legrosszabbra gondolni. Malcolm meglepetésszerű bejelentése után, Felicity kezdi elhinni, hogy Oliver talán meghalt. Thea-nak gyanús Oliver eltűnése, ezért egy szívességre kéri az apját. Eközben Ray kísérletezik új tervével és Laurel is végre felölti a Kanári jelmezét.

Hát az epizódismertetőből ítélve, sajnos semmi örömöt nem kapunk a csapat terén. :( Csak szomorúságot...

Fordította: Piper

Forrás: #1

(C) ARROWOLICITY.GP

Felicity képtelen lesz feldolgozni Oliver látszólagos elvesztését?

2015.01.01. 01:06, Piper ^^

Máris találtam nektek egy kis spoilert a neten, ami egy kis Olicity-t tartalmaz. Túl sok újat ugyan nem tudunk meg, mégis egy-két dolgot úgy véltem leírok nektek. Sajnos az lesz amit vártam, Felicity sokunk szemébe könnyet fog majd csalni!

Emily elárulta, hogy Felicity szinte az egész 3. évad alatt a könnyeivel fog küszködni és ennek a tetőpontja bizony a 3x10-es rész lesz! A nézők igen erősen tanúi lehetnek majd Felicity borzalmas és fájdalmas gyászának. Amikor Oliver elvált Felicity-től, az utolsó mondatában bevallotta neki, hogy szereti őt. Emily nem árulta el, hogy mi lesz a konkrét reakciója majd Felicity-nek a halálhírre, de a visszatérő epizód premierjénél úgy érezte, mintha "lecsapolnák" őt. A következő időszak igazi lelki trauma lesz a kedvenc főszereplőnőnk számára, mert eddig próbált távol maradni Olivertől és pont most, amikor végre rájött, Oliver szereti őt és összejöhettek volna úgy érzi, újra elhagyta őt szerelme.

Édes Istenem, bele sem merek gondolni a január 21.-ei epizód borzalmaiba, tutira telesírok majd egy 100 csomagos papírzsepis készletet!!

Ti mit gondoltok, mennyire lesz fájdalmas ez az időszak Felicity-nek és a többieknek? Mit gondoltok most lesz talán igazán esély kettejüknek? Ti, hogy fogjátok érezni magatokat az epizód után?

Források: #1 #2 #3

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto