~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Végre kiderült hány éves Felicity valójában

2015.01.22. 22:40, Piper

Már rengeteg rajongó találgatta, hány éves lehet valójában Felicity. Sosem tettek semmi említést ezzel kapcsolatban a készítők. Most viszont Ray-nek bevallotta a korát. Bizony, 25 éves a mi zseni szépségünk. Ez mókás, ugyanis Emily még csak 23 éves. Másfél évvel játszik idősebb karaktert, a valódi koránál.

A legújabb Olicity-s szerzeményem

2015.01.22. 20:25, Piper

Ismét készítettem egy videót Felicity & Oliver románcáról. Remélem elnyeri tetszéseteket. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Első kritikánk

2015.01.22. 20:14, Piper

Megkaptuk az első krtikánkat, Henaatól. Nagyon szépen köszönjük a dicséretet és a sok szépet, amit írt rólunk. Hihetetlen magas pontszámot kaptunk és tényleg jól estek az elismerő szavai, most ti is elolvashatjátok, ha a fenti képre kattintotok! Hadd gratuláljunk Viki kritikájához is, ő is megérdemelte a szép szavakat! Továbbá köszönjük azt is, hogy ilyen kedves szerkesztőknek tartotok minket! <3 Igyekszünk továbbra is készségesek maradni mindenkivel!

A design-et kicsit még jobban segített Ezin felpofozni, így most már én is picit többet értek ehhez is. Köszönöm neki. Tejlesen átalakítottunk néhány modult és a videókat is átméreteztük. Reméljük mindenkinek tetszeni fognak az újdonságok. 

Lehull a kezes lepel

2015.01.22. 14:54, Piper

Sokan kíváncsiak voltak már a rajongók közül, mire utalhat Marc Oliver kéztartásával. Hát most megtudhattuk. Ez is bizonyára azt akarja jelképezni, hogy milyen mély érzelem van Felicity és Oliver között. Egy pillanat van a sorozatban a két jelenet átfedése között, ahogy Felicity azt a kardot érinti meg amivel leszúrták Oliver-t kifejezve azt, mennyire hiányzik neki, amikor vált a kép Oliver keze megfagyott és úgy néz ki, mintha megfognák lélekben egymás kezét. Hát nem romantikus? *-*

(C) ARROWOLICITY.GP

Felicity és Ray látogatást tesznek a STAR laborban

2015.01.22. 13:59, Piper

A legújabb hírek szerint hamarosan, pontosabban az 1x18. Flash részben, Felicity és Ray látogatást tesznek Barry-ék titkos bázisán.

Amikor Felicity és Ray majd meglátogatják a STAR csapatot, Ray szárnyalni fog a boldogságtól, hogy megismerkedhet egyéb magasabb tudományokkal is. Úgy tűnik, hogy Cisco személyében szerez magának egy teljesen új barátot is. A STAR csapat segíteni fogja Ray munkáját az ATOM projektben.

Felvetődik az a kérdés is, vajon egy új spin-off sorozatot kap az Arrow Ray Palmer közreműködésével?! 

Képi, - és szövegforrás: #1

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto