~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

The King and The Queen vagyis Uprising kritika

2015.02.06. 13:40, Ezin

Mielőtt elolvasod azt tudnod kell, hogy nagyon spoileres. Nem csak erre a részre, de akár az évad maradék részeire is az lehet, tehát saját felelősségre olvasd el. És bocsánat, hogy ezt mondom, de ha nem érted meg mind Oliver és Felicity tetteinek hátterét akkor nem vagy igazi Olicity Shipper, ugyanis nem szerethetsz egy párt úgy, hogy csak az egyik karaktert szereted belőle.

Szóval, hol is kezdjem. Ez a rész sokkal, de sokkal jobb volt az előző kettőnél. Szerintem jól zárták le a Brick szálat és érdekes volt látni Malcolmot még mielőtt gyilkos lett. Valamint, úristen kicsi Tommy, Oliver és Nyssa... Fantasztikus.

Őszintén kevesebbet vártam ettől a résztől viszont egy kellemes csalódás volt. Nem mondom, hogy nem voltak benne értelmetlen dolgok, de ez azért már valami. Persze eléggé logikátlan, például az, hogy Lance felismeri Roy-t, de Olivert nem vagy, hogy Ted aki remekül harcol, elverik mint egy zsák krumplit.

De most térjünk arra a pontra ami valószínűleg mindannyitokat a legjobban érdekel: Olicity.

Előbb viszont el kell, hogy mondjam az írók kiváló munkát végeztek és mivel nagy lehetőség szerint Olicity a végjáték, nem siethetik el ezt az egészet, mert mindenki megunná ha két rész után a sorozat végéig együtt lennének (Én nem bánnám mondjuk, de mindegy). Ahogy már kommentekbe említettem ez a páros olyan mint egy hullámvasút. Van amikor a csúcson vannak, de aztán a mélybe zuhannak. Ez viszont nem baj, mert ettől lesz egy szerelmi történet epic, változatos és izgalmas.

Ebben a részben azt láthattuk ahogy legurultak a lejtőn, összetörve szíveinket a folyamatban, viszont el kell, hogy mindenkit szomorítsak, mert ez még lesz rosszabb is. Sokkal rosszabb. Ha ennek az akadálynak vége lesz másik (talán Oliver gyereke). Ha netán a star-crossed lovers párosnak gyerekei lennének elrabolnák őket vagy ilyesmi, hogy ne legyen minden egyszerű drága szuperhőseink életében. Van egy mondás is amit szerintem az írók nagyon szeretnek: "Ami rossz megtörténhet az meg is fog."

Mi értelme volt most ennek? Hogy bármi történjék is bíznunk kell az írókban. Azzal, hogy megölték Olivert a 3x09-ben bebizonyították, hogy a sorozat legvégén nem ugyanezt szánják neki, hogy aztán, Conorból a következő Zöld Íjász legyen. Nem, ez az jelenti, hogy Olivernek valami szép véget adnak majd, mint például egy család (Felicity-vel).

Oliver Queen visszatért. A király, a napsugár, a középpont visszatért a városba meglepve ezzel mindenkit köztük Roy-t, Laurelt, Digglet és Felicity-t.

Lehet, hogy visszatért ám megkérte Malcolmot, hogy segítsen neki felkészülni a végső harcra Ra's al Ghullal, mert csak egy tanuló tudja legyőzni tanárát. Meg kell érteni a karaktert, mert neiki meg kell védenie azokat akiket szeret, hiszen Oliver így mutatja ki az érzelmeit: Ha feláldozza magát. De mit is jelentett ez? Miért akadt ki ennyire Felicity?

Mert ez azt jelenti, hogy ismét az Íjászt választotta. Nem Felicity-t hanem a várost. Volt egy jelenete Tatsuval Olivernek ahol a nő elmondja, hogy Olivernek el kell engednie a legfontosabb dolgot számára. Bármi is legyen az.

 
 
 

Az is elhangzott, hogy nem csak egy féleképpen lehet meghalni, hisz érzelmileg is elmehetsz vagy spirituálisan is Amikor egyességet kötsz ez ördöggel nagy árat fizetsz Malcolm feláldozta Tommy-t. Sara feláldozta a családját. Maseo pedig Tatsut. Ez a jelenet azért fontos, mert bebizonyítja, hogy Olivernek a legfontosabb dolog illetve személy nem más mint Felicity. Azzal, hogy Malcolm segítségét kérte elérte, hogy Felicity lemondjon Oliverről. És ezért is mondta ezt Tatsu, hogy figyelmeztesse Olivert, hogyha ezt csinálja elveszíti azt az embert aki a legfontosabb számára.

Mit értek ezalatt?

A 302-ben Felicity azt mondta, hogy nem fog tovább várni és nem fogja végignézni azt, hogy Oliver meghal a sötét barlangban. Megcsókolta Barry-t és Ray-t, és minden jel arra mutatott, hogy tovább is lépett, de ez egy hazugság. Mikor Oliver a 309-ben mondta neki, hogy "Szeretlek," Felicity maga is rájött erre. Még mindig bízott abban, hogy Oliver meggondolja magát és azt mondja, hogy igenis tud lenni az Íjász és Oliver Queen egyszerre. Reménye még magasabbra került mikor Oliver visszament a városba, de azzal, hogy azt mondta Malcolm, a szörnyeteg, fogja felkészíteni őt azt okozta, hogy Felicity úgy gondolja Oliver soha nem fogja meggondolni magát.

A fájdalom Oliver szemeiben kristály tiszta, és szívtörő:

"Whatever you hold the most precious..."

Lemondott a reményről és az évad maradék részében azt fogjuk látni, hogy Felicity tovább lépett. Egyébként ha ez nem győzött meg téged, hogy Felicity teljes szívéből szereti Olivert aki nem tudom mi fog... Felicity indokai is teljesen jogosak hiszen Oliver már megint nem őt választotta és ő meg nem várhat örökké. Igen, most jön a rossz hír: Bár érzelmeit nem tudja csak úgy törölni az már biztos, hogy randizni fog Ray-jal. Ezt több információból lehet tudni.

1. Ott lesz a 17. részben a Dyla wedding és Stalker, akarom mondani Palmer is ott lesz. Elég nyilvánvaló, hogy Felicity plusz egye hiszen nem fogsz meghívni egy jó barátodat egy olyan esküvőre ahol senkit nem ismer, csak ha a pasid.

2. A Flash 18. részében Ray és Felicity Central City-be megy és lesz még egy dupla randi (Iris kinyírlak esküszöm) Ray/Felicity és Iris/Eddie között, míg szegény Barry ott lesz egyedül az ötödik kerékként.

Hogy őszinte legyek, szerintem a 15. részben jönnek össze. Nagyon gyanús az a bizonyos leírás...

DE vissza a lényegre. Azért fontos ez a kis szünet Oliver és Felicity között, mert ez fogja vissza terelni őket a másik karjaiba. A baj közöttük, hogy míg közelinek tűnnek egymáshoz valójában hihetetlen messze vannak a másiktól.

Olivernek meg kell tanulnia, hogy hogyan legyen egyszerre az Íjász és Oliver Queen amit pedig mostantól fog kezdődni hiszen elvesztette Felicity-t. Véleményem szerint a 3x18-tól fog küzdeni, mert szerintem Felicity megfog sérülni ami pedig nem az ő hibája lesz és akkor rájön, hogy felesleges ez a nagy "jaj mikor foglak elveszíteni az ellenségeim miatt," hisz az élet rövid és Oliver akár holnap is elveszítheti Felicity-t, mert elüti az autó mondjuk.

Felicity-nek pedig el kell döntenie milyen életet és szerelmet akar. A piros vagy a kék kapszula? Nehéz szerelmet akar, de igazit vagy pedig egyszerűt, de nem olyan szenvedélyeset. Plusz Felicity-nek még az Íjászt is el kell fogadnia. El kell fogadnia a tényt, hogy néha sokkal fontosabb dolgok is vannak. 

És amikor ezek megtörténnek végre abba maradhat a hülye táncuk és lebonthatják a beton falat amivel pedig középúton fognak találkozni. Persze addig mi még rengeteget fogunk szenvedni, de nem szabad elhagynunk a hitünket az írókban, hiszen Oliver és Felicity a sorozat főszerelmi szála. Oh, valamint minél tovább szívatnak minket annál nagyobb lesz a visszafizetés. ;)

És még mielőtt elfelejtem, Felicity olyan volt mint egy királynő amikor a székben ült középen és gyilkos szemekkel nézett Malcolmra. Nincs azaz isten, hogy Felicity csak úgy megbocsásson Malcolmnak amiért elvette tőle élete szerelmét, még akkor is ha csak egy rövid időre. Ez egy olyan jelképes jelenet számomra ami megint csak azt bizonyítja, hogy merre megy a sorozat, mert ha megnézed a jelenetet amikor Oliver a városhoz beszél ő is középen áll és ebben a sorozatban nincsenek véletlenek. Mindennek meg van a maga oka.

Hmm... The King and The Queen. #Endgame

Arrow - Már a háztartásokban is

2015.02.06. 13:04, Piper

Oké ez most nem Olicity és nem is közvetlenül a sorozattal kapcsolatos. Viszont úgy döntöttem megosztom veletek, mert szerintem nagyon mókás dolog. Szerintem tetszeni fog. Az utóbbi napokban szinte körbe vagyok véve "Arrowos-dolgokkal" itthon. Tegnapelőtt milyen mosóport vettünk, hát Tomi-t?! A legutolsó üveg üditőital ami elfogyott itthon, "Flash" volt. A frissen bontott üditő, ma ebédnél a "Queen" nevet viselte. Hát én azt hittem menten lehidalok. Ez annyira mókás és vicces! Persze véletlen történt az egész, hiszen a családomban annyira senki nem ismeri a sorozatot! Nektek volt hasonló sztoritok?! Kíváncsian várjuk a hozzászólásokban!!

Modulozgatás

2015.02.06. 10:10, Piper

Halihó. Szép hóeséses pénteket mindenkinek. Ma végre befejeztem az eddigi megnyitott Oliver-es modulokat, a férfi menüjében. Gyökeresen átváltozttam mindent, így már sokkal efogadhatóbb a menüjének a kinézete. Három új személlyel is bővítettem a "Legjobb barátai" modult. Felkerült Barry, Tatsu és Maseo. A három személlyel kialakított őszinte barátságáról olvashattok picit részletesebben.

Ha lesz időm, ma még jövök egy párszor!

3x15 - Nanda Parbat epizódismertető

2015.02.05. 23:47, Piper

Már úgy voltam, hogy épp aludni készülök. De ezt még fel kell tennem, most bukkantam rá a neten! Ismét egy érdekes epizód elébe nézhetünk majd, már nagyon vártam az új ismertetőt, imám végre meghallgatásra talált, erre a hétre is! <3

MERLYN RA'S AL GHUL FOGSÁGÁBA KERÜL ÉS ATOM IS BELENDÜL - Malcolm-ot foglyul ejti Ra's al Ghul és elhurcolják őt Nanda Parbat-ba. Thea iránti szeretete miatt, Oliver elgondolkodik az esetleges kiszabadításán Merlyn-nek. Ray végre komolyan elszánt az új felszerelésével kapcsolatban, de Felicity attól fél, ugyanabba a hibába fog esni a férfi, mint Oliver is.

Fordította: Piper

3x12 Felemelkedés - Szerkesztői értékelés

2015.02.05. 22:24, Piper

Hát halihó ismét mindenkinek! Totál végem! *-* Kb. tátva maradt a szám és levegőt sem kapok, egyszerűen lélegzetelállító és fantasztikus volt ez a rész, úgy ahogy volt az egész!! Tele izgalommal és érzelemmel!! Nekem még a vége is nagyon tetszett, bár tényleg picit szomorkásra sikeredett. Sőt, egy picit talán még Malcolm-ot is megsajnáltam, bár sosem hittem, hogy ez valaha is meg fog történni. Azt hiszem, - most hogy láttam az egész részt - egyszerűen mindenkinek átérzem az egész részben hozott döntéseit! A "bővebben" után elolvashatjátok, hogy értékeltem ezt a részt töviről-hegyire, de csak akkor olvasd el, ha szereted a spoilereket, vagy láttad már a részt, hosszú lesz, készülj fel!

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!