~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 2. rész - Tribute

Oliver rendkívül veszélyes helyzetbe kerül, miután egy titokzatos idegen fényképet küld a médiának, amin Oliver az íjászruhát viseli. A polgármester így kénytelen az egész városnak magyarázatot adni a történtekre, miszerint hazudott és valójában ő a Zöld Íjász. Diggle aggódik a legjobb barátjáért, miközben az FBI nyomozónője a végsőkig is képes elmenni, hogy lebuktassa Oliver-t... The CW: 2017. október 19. csütörtök

Magyarország:

5. évad 8. rész - Invázió

Barry nehéz helyzetbe kerül, amikor a szövetségesei közül több barátját is elrabolják az idegenek. Oliver több társával együtt egy különös világba csöppen és bár úgy tűnik minden idilli, ami körülötte történik, valami mégsem stimmel számára. Mindenki kezdi úgy érezni nem valós mindaz ami vele történik. Eközben a valódi idővonalon mindenki igyekszik felvenni a harcot a dominátorok ellen, akiknek még ép maradt az elméjük. Nagy nehézségek árán végre a többiek is visszatérhetnek és megkezdődhet a végső harc az idgenek ellen... Cool TV: 2017. október 14. szombat 13:30

 


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Arrow 3x22 This is Your Sword - Új-zélandi előzetes Felicityvel és Tatsuval és a sötét esküvő

2015.04.30. 17:33, Piper

Halihó! Megjöttem. A mai napom eléggé pörgős volt, de csak a feléig, utána malmoztunk és nevetgéltünk, kellemesen telt a gyakorlatom, hála az égnek, viszont a lábaim és a kezeim továbbra is strapa. Bár ez a kenőcs most kicsit segített, amit csoptársam adott kölcsön a kézfejemre, mindegy. A Ballagó diákoknak meg minden jót kívánunk, jó pihenést erre a három napra, nézzétek át még az utolsó anyagokat és egy hatalmas kalappal a hétfőtől startoló írásbeli érettségihez, drágáim! Meglátjátok csak addig nehéz, amíg oda nem ültök, aztán már gördülékenyen megy minden! Tudom, tapasztalatból beszélek, én is átestem rajta még 4 évvel ezelőtt és még múlt októberben is emelteztem töriből!

Tehát most megkaptuk az új részhez az Új-zélandi spoileres promot. Annyira tetszett az eleje, ahol Tatsu Felicity lelkére beszél, hogy szereti őt és harcolnia kell érte! ÁÁ! És Felicity el is megy asszem Nanda Parbatba. Érdekes lesz, mert Laurel-lel, Diggle-vel, Thea-val és mindenkivel együtt ott fognak állni a sötét esküvő helyszínén, ami sajnos már tisztán látszik, hogy Nyssa és Oliver között lesz kötendő. Hűűű, vajon létrejön? Remélem, hogy nem, mivel Nyssa Oliverrel jönne össze a Földön legutoljára, ahogy Oliver sem annyira csípi Nyssát. Gyönyörű jegyesek! Gratulálok, Ra'! Ráadásul elvileg az Arrow-csapat börtönbe is lesz egy ideig, meg te jóóég mik lesznek itt?? Hamarosan hozom a szerkesztői kritikámat is az új részről, amint megnéztem ma.

Néhány érdekesség Emilyről - Amit eddig lehet nem tudtál 5 pontban!

2015.04.29. 22:46, Piper

Találtam egy arrow-francia rajongói lapot. Becky cseréinek hála! Itt írnak Emily és Kaite Miami-s kiruccanásáról, továbbá egy interjút tett fel a szerkesztő, amiben Emily árul el ismét önmagáról néhány dolgot. Ebből dióhéjban a legérdekesebbeket szedtem össze nektek pár pontban! Ha jól tudom Becky lapjáról értesülve, ezt az interjút a Tomboy KC-nak adta Emily, Kaite Cassidy divatblogja. Ha minden igaz.

1. Emilyt mindig is érdekelte a pszichológia.
2. Akárcsak Felicity, ő is szereti a kávét.
3. Kedvenc ruhadarabja egy Nike-s melegítő. (Asszem.)
4. Egy átlagos szombat, vacsi a barátokkal és a kutyája.
5. Imád vásárolni!

Forrás: &

Magyarország első Arrow-Olicity fóruma!

2015.04.29. 19:43, Piper

Mivel sokan kértétek tőlünk, hát úgy döntöttem engedek a csábításnak így ma hivatalosan is megnyílt Magyarország első Olicitys és Arrowos fóruma! Oldalt elérhető, egy nagy képre kattintva! Összesen 17 db Olicitys témához írhattok hozzászólást és 11 db Arrowos témához! Természetesen többet is indítok majd, de most ezek az aktuális kérdések!

A FÓRUMHOZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES, EZT MEGTEHETED A KÉP FÖLÖTTI "REGISZTRÁLOK" LINKRE KATTINTVA! JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS HOSSZÚ CSEVEGÉST MINDENKINEK!

3x21 Al Sah-Him új klip - Nyssa és Laurel jelenete és Oliver és Maseo megjelenése

2015.04.29. 19:06, Piper

Interjú Katrina Lawval - Vajon hogyan tovább Nyssa? 2. rész

2015.04.29. 17:50, Piper

IGN: Beszéljünk egy kicsit arról a dinamikus, mentori kapcsolatról, ami most Laurel és Nyssa között áll fent! Egyfajta pozítiv erőt ad neki. Segíti majd ez Nyssát túl jutni a gondokon?

Katrina: Úgy gondolom Laurel egy nagyon fontos kulcs ahhoz, hogy Nyssa túlélje ezt az egészet. Ő adja neki a központot, tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy ők így léteznek. Nyssa világa nagyon fekete és fehér. Vagy élsz vagy halsz, vagy jó, vagy rossz minden. A Ligában nincsen olyan, hogy szürke pont. Éppen ezért Laurel volt az, aki egy kicsit a világ színesebb pontjait is sikerült megmutassa Nyssának. Ezt az út eddig ismeretlen volt Nyssa számára. Egy világ, ahol szabad mosolyogni? Tán, boldognak lenni? Ahol a szürkeség is teljesen elfogadhatónak számít? Szóval úgy gondolom, Laurel egyfajta "bővítést" jelentett Nyssa agyában. Lassan rádöbben mi is az ő valódi szerepe a Ligában. Ez az időszak egy kicsit talán félelmetes lesz, de ő mégis nagyon izgatott, mi sül majd ki ebből az egészből.

IGN: Néhány rajongó nagyon örülne, ha esetleg Laurel és Nyssa között egy picit több is lenne puszta barátságnál, lehet szó valamiféle kis romantikáról esetleg?

Katrina: Teljesen elképzelhetőnek tartom! Bármi megtörténhet! Mégha Laurel terén ez furcsa is lenne, sosem tudhatod, míg ki nem próbálod és meg nem látod! (Hmm... ezzel már elárulta!)

IGN: Vajon Nyssa vonakodni fog a segítségtől, amit Felicity, Laurel és Digg ajánlanak fel majd neki?

Katrina: Hmm. Igen úgy gondolom, elsőre még eléggé vonakodni fog ettől. Hiszen ez eléggé új lesz neki, de mégis úgy érzi, hogy ezzel megvédheti Laurelt, Laurel pedig a csapatát fogja védelmezni. Most, hogy elfogadja kivülállók segítségét, ezzel új személyes ügyeket is kialakít (?). De azt hiszem, örömmel fogja fogadni a segítségüket.

IGN: Említetted, hogy Nyssa majd nyit egy kicsit érzelmileg és milyen őt megformálnod?

Katrina: Egyszerűen imádom Nyssát alakítani! Nagyon szórakoztató! A legjobban az tetszik benne nekem, hogy nem olyan mint a legtöbb ember a társadalomban. Ő mindent csak feketén és fehéren lát és ez egy nagyon szórakoztató dolog! Kicsit számára a jó és a rossz szerepe is más értelmet kaphat és ez nagyon mókás tud lenni, úgy gondolom. Nagyon vicces, ahogy Nyssa még számára elég idegen dolgokat is kipróbál, mint a ketchupot sültkrumplival. 

IGN: Tehát láthatunk majd egy karaoke-epizódot Nyssával?

Katrina: Úgy gondolom Marc elindult ezen a lépcsőn.

Katrina ha jól értelmezem a végén még annyit megemlít, az egyik utolsó kérdésnél, hogy viccesnek találná, ha Nyssa esetlegesen Barry Allen nyakába ugrana az erdőben, ha jól fordítottam.

Fordítottam: #

Naná, hogy Katrina interjú jelenik meg, hiszen Nyssa-központú rész várható! Imádom Katrinát és Nyssát, örültem ennek az interjúnak, nagyon-nagyon!! Én azért szívesen vennék egy Nyssás visszaemlékező epizódot is, talán Sara is megjelenhetne benne, de nélküle is akár, csak Nyssás-visszatekintős legyen!!

 

Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *