~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 13. rész - The Devil's Greatest Trick

Dinah mindenáron revansot akar venni Vincent haláláért. A sort Föld 2 Laurel-lel kezdené, azonban a bosszúhadjárata olyannyira elvakítja, hogy kis híján Oliver és a saját életébe is kerülhet elszánt természete... The CW: 2018. február 09. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Panaszkodsz arra, hogy Felicity nem nyújtott eleget a 3. szezonban? - Miközben sírsz gondolj arra...

2015.05.29. 10:55, Piper

...Felicity nélkül nem sikerülhetett volna létrehozni Raynek az Atom öltözékét!
...Felicity segített abban, hogy Laurel és Diggle elkaphassák a bűnözőket!
...Felicity volt az, aki valódi erőfeszítést kísérelt meg azért, hogy Olivert kiszabadítsák Nanda Parbatból!
...Felicity volt az egyetlen aki Laurel mellett állt az elejétől, hogy Fekete Kanári lehessen!!
...Felicity segítette lenyomozni a vírust, hogy ne haljon ki a fél város!
...Felicity nem lett volna, Digg özvegy lenne Harkness miatt!
...Felicity nélkül Barry belehalt volna a robot-darázscsípésekbe!!
...Felicity éltette Olivert egyedül, mikor majdnem meghalt!
...Felicity nélkül Thea örökre halottnak hitte volna szerelmét, Royt!
...Felicity volt az egyetlen, aki valóban gyászolta Oliver állítólagos halálát!!
...Felicity volt az egyetlen, aki tartotta a lelket a Palmer Technologies-ban, miközben Ray kísérletezett!
...Felicity sosem lenne képes kilépni a csapatból!!

Forrás: #

Arrow és Olicity hírek - Spoilerek és infók heti összefoglaló

2015.05.29. 09:23, Piper

Szép jó reggelt. Kicsit szemezgettem a neten, hátha kaptunk pár érdekességet és bár nem sok mindent azért néhány finomságot most leírtam nektek, amire én is felkaptam a fejem.

Egyik legszebb hír a héten, hogy Summer Glau a hét elején részt vett egy rajongói találkozón, ahol rákérdeztek arra, melyik volt a kedvenc Arrowos forgatása. Ugye mindannyian emlékszünk még az undok, gyűlölt Isabel Rochev-re, akivel utálták egymást Felicityvel??! A valóságban Summer azonban egyenesen odáig volt Emily tehetségétől. Ugyanis a színésznőnek az összes Arrow jelenet közül az tetszett a legjobban, amikor Emily Bett Rickards-szal forgathatott. Csodálatos színésznőnek tartja és minden pillanat egyenesen élmény volt, amit közösen leforgattak. Tetszett neki, hogy Felicity és Isabel így csipkelődtek egymással folyamatosan. Amennyire utálom Isabelt, annyira imádom Summert!! Gyönyörűen nyilatkozott Emilyről és hihetetlen cuki volt a rajongóival! Szerintem nem kérdés Summer is Olicity-s e! :P Az alábbi linken egy videó az eseményről! Itt pedig az animációk arról, amikor Emilyről beszél!

Stephen Amell részt vesz egy dokumentumfilm-sorozatban, aminek 2015. június 4-én lesz a premierje, ha minden igaz akkor az HBO Canada csatornán. A film, a Reelside nevet viseli. A lényege, ha jól értem a filmipar nagyjai megosztanak velünk jó néhány tapasztalatot arról, milyen is a mozi világa az ő szemükkel. Szerintem biztosan érdekes lesz. Ha van több infó, majd hozom. Itt a "film" trailere!

Ha az alábbi linket megnézitek, - amit a múltkor is már linkeltem nektek - már elérhető az összes kategória győztese. Szerencsére az EW-s szavazásban rengeteg kategóriában, ahol indultunk a kedvenc párosunk és az Arrow sorozat győzedelmeskedett. Egyetlen második helyünk lett csupán, ahol a Delena tánc győzött a Felicitys mentés felett. (Másik TVD-s győzelem, amúgy "A legjobb nem romantikus-zárás" címét vitte.) "A legjobb harcjelenet", "A legjobb zárás", "A legszebb mondat", "A legbutább terv", "A legromantikusabb zárás", ezekben a kategóriákban magasan taroltunk. A többi kategóriában nem indult a sorozat, ott viszont némelyik helyen a Flash is győzedelmeskedett, pl. "A legszomorúbb pillanat" kategóriában, amikor Barry örökre elbúcsúzott az anyukájától a fináléban. Ennek mondjuk örültem, bár én Caroline és az anyukája búcsújára szavaztam, mivel azt a részét a TVD-nek végigbőgtem, a Flash fináléra meg még sajnos nem jutott időm, de ma tervezem ezt is bepótolni. Nem vagyok normális, ha kihagynám a zárást! Olyan nem fordulhat elő! Tehát gyakorlatilag a legnagyobb győztese a szavazásnak az Arrow volt, hiszen még az alsorozattal is tarolt!

Emily twitteren jelezte, hamarosan részt vesznek egy párizsi "SuperHeroesCon" rendezvényen. Reméljük kapunk Olicitys infókat! Állítólag sajnos Stephen Amell nem tud részt venni, de a többiek szerencsére ott lesznek azért, bár sajnáljuk, hogy pont a másik kedvencünk nem tud részt venni. No, de Emilynk azért képviseli magát és gondolom akkor Colton is ott lesz!

És a végére egy aprócska sajátos teória. Ugyebár a harmadik évad eleje úgy kezdődött, hogy Oliver megmondta Felicitynek, most nem lehet vele, az utolsó része pedig úgy végződött, hogy megkérte a lányt, járjon vele. Ez egy keretes zárást adott a történetnek. Ugyebár ezekre a dolgokra az írók és a rendezők nagyon odafigyelnek, ezért gondolom azt nagyon résen kell lennünk mi lesz a negyedik évad legelső részének "Olicitys-központja" mert nagy eséllyel a zárórészben ennek ellentéte fog történni. De mire is gondolok pontosan? Oliver elérkezettnek látja az időt, - mivel már 3 éve ismerik egymást és lassan fél éve együtt járnak - megkéri a lány kezét, de Felicitynek ez túl korai még, ezért azt mondja, hogy várjanak. Ergó mivel végződik a 4. évad?! Oliver újra felteszi a kérdést Felicity-nek, - tegyük fel a Connoros dolgon át, már mindenen keresztül ment a kapcsolatuk és mondjuk még életveszélybe is kerültek és ezek miatt - most a lány igent mond és így záródik az évad. Vagy az 5. évad történése lesz, ha az endgame biztos lesz. Vagy pedig az utolsó előtti évadé és az utolsóban házasodnak. A lényeg, hogy szerintem ez elképzelhető lesz előbb vagy utóbb! Ti mit gondoltok, helyes lehet a következtetésem??

És akkor most egy kis Arrow! A tovább mögött már 4 eddig biztos dolgot olvashattok el a 4. évadról!

Források: # # #

Már biztos a boldog Olicity Endgame? - Stephen Amell Upfrontsos interjú magyar felirattal

2015.05.28. 22:15, Piper

Drága Szabinknak köszönhetően megkaptuk magyar felirattal is, Stephen Upfrontos interjúját. Erre a lányok hívták fel a figyelmemet, a chatben. Úgy néz ki a terv az, hogy boldog párkapcsolatban maradnak kedvenceink. Csak maradjon is így!

13 emlékezetes pillanat - Amivel csak a mi drága Felicitynk tudott mosolyt csalni az arcunkra

2015.05.28. 19:43, Piper

Találtam egy nagyon helyes kis cikket, ami még a finálé napján jelent meg a mi kis Felicitynkről. Victoria, - a cikk szerzője - feleleveníti Felicity elmúlt 3 évének 13 legjobb beszólását, ami amolyan hogy úgy fogalmazzak "félreérthetően édes"! Ha értitek mire célzok!

Felicity Walterhez:

1. "Én kellek magának! Mármint nem akarok Önnel kikezdeni, ne értse félre!"

2. "Sötétre lesz szükségünk, hogy elkezdjük! Ha több időm lett volna végiggondolni mit mondok, talán nem hangzana annyira piszkosan!"

Felicity Oliverhez:

3. "Szeretem nézni, ahogy csinálod!" 

4. "És már láttalak félmeztelenül... többször is... minden alkalommal!"

5. "Én csak már megszoktam, hogy a csajod vagyok! Mármint nem úgy a csajod! A Csajod!"

6. "Én ezt kicsit más körülmények között képzeltem el. Kicsit másabb pillanatban!"

7. Képregényes Felicity. "Veszélyesen közel kerültem a..."

8. "Imádom veled tölteni az éjszakáimat!" (Awwww!!!)

9. "ÓÓ, Istenem annyira nehéz vagy! Ez tényleg csupa izom?!"

10. "Nos ez azt jelenti, én lettem a hónap dolgozója?"

11. "Can you even get into those leather pants with that knee?"

12. "Amikor utoljára meglátogattad az anyukádat Kapucnisként, doktornénist kellett játszanom! Oh. Miért nem gondolkodok mielőtt megszólalok!"

13. ÉS MINDEN IDŐK LEGJOBBJA! "Annyira jó érzés, hogy bennem vagy! Vagyis a te a hangodra értettem és a bennem a fülemre, Úristen, azt hiszem jobb, ha csendben maradok!"

A kommentek is dicsérik a cikket, a szerzőt és Felicityt. Szerencsére.

Na nektek melyik a kedvencetek?! Én képtelen vagyok választani, egyszerűen imádom Felicity minden egyes cuki megmozdulását, imádom ahogy ez a lány át sem gondolja mit akar mondani, csak úgy őszintén árad belőle a szeleburdiság és ezzel tudja még a legszomorúbb napjaimat is olyan derűssé varázsolni, hogy szinte szárnyalok a vidámságtól, reménykedem benne a 4. évadban újra rengeteg amolyan Felicitys szeleburdiságot kapunk majd! Hiszen most már nagyon boldog a Hercegnőnk, újra visszatért a régi énje, hála annak, hogy Oliver végre a nyakán hordja a fejét!

Forrásunk: #

Felicity exe és Oliver exe egy párként? - Teóriám

2015.05.28. 14:16, Piper

Jaj. Sziasztok. Ma egy kis Olicitys és még sem annyira Olicitys teóriával készültem nektek. Valamilyen szinten kapcsolódik párosunkhoz, hiszen még is csak Felicity és Oliver exeiről van szó. Szerencsére azonban a párosunk már egymásra talált, így ez a két személy tényleg megmarad a múltnak. De vajon kikről is beszélek? Hát persze, hogy Sara-ról és Ray-ről! Már annyi rajongó álmodozik arról milyen szép pár is lenne Fehér Kanári és Atom. Most egy kicsit gondolkodtam és néhány apró következtetésből arra tudok tippelni, hogy némi utalásokat már kaptunk affelé, hogy talán ez a páros lesz a következő kedvenc, de természetesen csak az Olicity párosunk után! Új Arrow/Flash/LOT-os álompár van születőben? Nézzük is csak, milyen utalások adtak gyanút nekem arra, hogy esetleg Sara és Ray egy párt alkothatnak majd a jövőben...

Amikor Oliver megkérte Felicity-t, hogy járjon vele, Ray is fültanúja volt az esetnek, ahogy szinte minden közel álló barátja a párosnak. Miután Oliver és Digg elvonulnak, Felicity odalép Rayhez és azt mondja neki, hogy szívből reméli, megtalálja majd azt a nőt, akivel igazán boldog lehet majd a jövőben, mert megérdemli. Egyébként hozzá kell tennem a Raylicity-t, mint barátok nagyon szeretem, aranyos volt látni ezt a jelenetet. De mint egy pár gyűlöltem az ő kapcsolatukat. Szóval Felicity ezzel búcsúzott Ray-től, mielőtt felrobbant a Palmer Technologies. Aztán ha egy kicsit visszarepülünk a múltba, Sara is annak idején Olivernek valami hasonlókat kívánt, abban biztos volt, hogy - bár ő szerette Olivert - Oliver számára nem ő az igazi.
Lényegében mindkét fél rosszul választott magának párt és továbbra is a magányos szinglik életét élik. Miért gondolom biztosra, hogy ők összejöhetnek? Mert a LOT trailerben is már volt közös jelenetük és szinte szikrázott köztük az a bizonyos bizsergés, ami anno Felicitynél és Olivernél is. Láthatóan nagyon jól ki fognak jönni egymással. Mindketten vicces karakterek; nagyon szeretik a "munkájukat"; közös a témájuk, a küldetésük, mindkettő igazi hős, mert mindketten majdnem meghaltak már, mert kedvenceink exei és mert minden sorozatnak szüksége van egy fő romantikus szálra! No meg persze meg kell azt is említeni, hogy nem kevés rajongó vágyálma egy FehérKanári/Atom vadonatúj TV-couple! Szerintem rendkívül illenének egymáshoz és remek kémiának tűnik már most a képernyőn ez a kapcsolat!

Ti is örülnétek egy új Arrowos szerelmespárnak?

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!