~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Új fejléc! - Olicity love

2015.06.21. 22:48, Piper

No, hát mivel lassan már egy hónapos lesz az előző fejlécünk arra gondoltam, most kirakom az újat. Ez a fejléc csak félig saját kreálmány, én mindössze néhány apróságot alakítottam rajta, viszont a teljes fejléccel való munkáért óriási köszönet drága partneroldink szerkijének, Klauunak, - egyben Emily Bett Rickards hivatalos magyar rajongói oldalának szerkije is!! - aki megajándékozott bennünket ezzel a hatalmas meglepivel! Reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését, nekünk nagyon tetszik! Nekem különösen az, hogy a létező összes legédibb jelenetüket összeszedte nekünk egy csokorba! Köszönöm Klauum, imádlak! Egyelőre megoldva a dizifriss. Közben elkezdem kidolgozni a július végi-augusztusi nyárias kinézetet is. Továbbra is fennáll a "berögződésem". Mivel Zöld Íjász és zöldmánia, örökzöld marad a dizi. A fejléc viszont havonta, háromnegyed havonta továbbra is váltakozni fog! Puszi és jó éjt mindenkinek!

Colin Donnell megnősült és 5 dolog amiért izgatottan várjuk a 4. évadot!

2015.06.21. 13:54, Piper

Szépséges vasárnapot mindenkinek! Remélem hasonlóan kellemesen telik, mint nekem is. Ismét keringenek új hírek a neten. Az egyik egy óriási bejelentés, miszerint drága Tommy-nk megtestesítője, Colin Donnell végre arra a döntésre jutott, hogy összeköti életét szerelmével. Ugyanis most osztottak meg egy képet Stephennel a közösségi oldalukon, ahol Colin büszkén mutatja a jeggyűrűjét a kamerának, Stephen is megmutatta az övét egy fotó erejéig. Nagyon helyes a két fivér! Mert szinte, mintha tesók lennének. Sok boldogságot kívánunk innen Colinnak és az ő szíve választottjának, Pattinak! Ha minden igaz Colin és kedvese pénteken mondták ki a boldogító igent, New Yorkban. Azóta pedig a net már tele van jókívánságokkal, Colin üdvözletével, stb... Sok boldogságot még egyszer drága Colinnunknak!! Hiányzik Tommy, legalábbis nekem nagyon! A forrás linkjén elérhetitek a Stephenos és a Pattis képet is, melyeken Colinnal fotózkodtak. Szerintem hihetetlen cukik Patti és Colin. Stephen és Colin is zabálnivalóak.

A másik hír, egy poszt melyet egy Peter Anthony nevű rajongó készített. Összefoglalta azt az 5 dolgot, amit a legjobban várunk a negyedik évaddal kapcsolatban és a plusz egy természetesen az Olicity!

1. Az új Oliver

Kétségtelen, hogy mind nagyon kíváncsiak leszünk arra, hogy Oliver vajon mlyen új jelmezt ölt majd magára?! Ugyanis Stephen Amell nem rég elárulta, az hogy Roynak áldozatot kellett hoznia, nem azért történt, hogy ő újra a zöldmaskarás Íjászként térhessen vissza. Ez a ruha megszűnt, de valami új lehet születőben...

2. Damian Dark, mint új főgonosz

Mindannyian tűkön ülve várjuk már, ki lehet a titokzatos férfi. A felbukkanása ugyanis nem volt véletlen a fináléban. Amell úr erről is említést tett a TV Line interjúban, mint az új várható főgonosz.

3. Thea miatt fog Oliver visszatérni a "mézeshetekről" Felicityvel?

Egy rajongó megkérte Stephent foglalja össze röviden mi lehet a negyedik évad első részének a lényege. Stephen ezzel kapcsolatban egy érdekes tweetet közölt: "What's wrong Speedy?" Magyarul: "Mi baj, Speddy?" Ez alapján valószínűsíthető, hogy imádott Olicity párosunk Oliver kishúga miatt kell visszatérjen a boldog nyaralásukból. Legalábbis a cikk írója is ezt találgatja. Talán köze lehet a dologhoz, Speddy kegyetlen apjának is, Malcolm Merlynnek, aki a Liga új vezetője lett, Oliver helyett?

4. Olicity veszélyben?

Stephen Amell utalt rá egy interjúban, hogy kedvenc párosunk vissza kell térjen Starling Citybe, hiszen túl gyanús, hogy ennyire boldogok lehetnek egy időre. Talán Olivernek ismét a harcot kell választania a normális élet és a szerelem helyett? Nos szerintem, mivel ezt egyszer már eljátszották, csak nem ismétli önmagát a múlt!

5. A negyedik évad immáron világosabb tónúsban folytatja útját

Marc Guggenheim már utalt rá, hogy az Arrow ugyan továbbra is megtartja a maga sötét létét, de azért igyekeznek most valami vidámabb, viccesebb és boldogabb jövőt kialakítani kedvenceink számára.

Nos ki mit gondol? Én nagyon kíváncsian várom a történéseket, nagyon örülök és csak merem remélni, hogy az Olicityvel sem lesz semmi probléma, hiszen már éppen eleget kellett drágáink szenvedjenek, most szerintem zökkenőmentesen élhetnek majd egymással boldogságban.

Excellente!

Források: # #

Marc újra tumblrn! - Leginkább Olicitys dicséretek és más egyéb

2015.06.20. 10:50, Piper

No, halihó :) Marc szerencsére ismét volt tumblr-n és ismét kaptunk néhány spoilert a jövőre nézve. Most ebből szemezgettem picit, leginkább Olicitys kérdésekre kellett válaszolnia Marcnak. Ami nekünk csak örömteli mosolyt csal az arcunkra.

Na, de kezdjük előtte egy mégsem Olicitys hírrel. Az egyik rajongó megkérdezte, most hogy az "Arrow-writerek" belecsobbantak a munkába, vajon a LOT-ot is már előkészítik a munkára? Bizony kedden nekiállnak ők is a nagy munkának! Marc kaphatunk egy kis betekintőt a 4x01-be Olicity téren, csak hogy életbe maradhassunk októberig?!!! Hogyne. Ha minden igaz Felicity mondja (miközben gépel):  "I think you only wanted Oliver back because he comes with my fingers." Túl jó angolos sajnos még nem vagyok, de valami ilyesmit takarhat a jelentése, persze javítsatok ki, ha tévedek: "Kezdem azt hinni csak azért akartad, hogy Oliver visszajöjjön, mert ismét szükség lesz az ujjaimra."  Marc azt írta, hogy boldogok lesznek azok a negyedik évadra, akik több hátsó rúgást szeretnének majd Diggle módra, illetve akik több háttérsztorira vágynak Felicity múltját tekintve! (Juhhééé!!) Van aki azt mondta, hogy többeknek nem tetszett az Olicitys szenvedés, viszont nagyon sok emberrel találkozott, akik azt mondták végig szurkoltak a párosnak, a második évadost is pl. nagyon sokan szerették. Marc azt mondja ez egy sötét show, elhiszi h egyesek csalódtak, de most már dolgoznak egy világosabb tónuson. Találgatják a 4x01 címet is, ha jól értem a "Hangman" (akasztófás) játékot is idekapcsolták ezzel kapcsolatban. Marc szerint az internet túl okos. Az egyik látogatónak a 6 éves kislánya már alig várja a képregényt, Marcot is megkérdezték neki mi a kedvence, ő kiskorában a Supermant olvasta. Az anyukája meglepődött, hiszen még nem is tudott olvasni, de ő azt mondta, csak nézegette a képeket. Van aki és most figyeljetek!! Nagyon dicsérte a harmadik szezont és azt, hogy végre megkaphattuk az Olicityt! Azt reméli, a negyedik évadban nem csak a szenvedésüket, de végre a boldogságukat is figyelemmel kísérhetjük majd! Marc erre azt válaszolta, hogy a 4. évad számunkra boldogság lesz etéren!!!!!!! (Ezaaz!!!! Yippppi!!) Aztán egy sor Olicitys dicséret és az izgatottság, vajon mit rejthet a negyedik évad első forgatókönyve... Van aki szeretne többet látni az épülő lánykás-barátságokból, Felicity Laurelllel, illetve Theaval való kapcsolata, vagy Laurel és Nyssa. Marc ezzel kapcsolatban is pozitív hírekkel szolgált számunkra! Valószínű a sorozat vége felé mindenképp Oliver meg fog nősülni. :) Ha jól értettem. Van aki szerint Felicity karakterét kicsit lehúzták az Olicityvel, akik szerették őt, bocsánat ennyit írt csak Marc. Talán az egyetlen negatívum volt, de 95%-a a kérdéseknek Olicitys és annak dicsérete. :D Valószínűleg örülni fognak, akik Digget akarják csapatfőnöknek, Oliverék távollétében.... (YESS!!) A vadász visszatér, nagy eséllyel! (Helena??) Mindenki nem tud lélegezni, legyen már október! Továbbá Tommit még mindig nem tudják megbocsátani Marcnak! (Talán visszahozzák majd valami csoda folytán... Időutazás??) Megkérdezték Marctól, - először is imádja az Olicityt az illető - hogy vajon a bombarobbanás előtt mi volt az a fontos, amit meg akart osztani Oliver Felicity-vel, mert megöli a kíváncsiság, Marc azt hiszem már nem emlékszik. Talán a múltjával kapcs. akart valamit.

Fordítottam: #

Colton Haynes interjú - Roylicity barátság és egyebek

2015.06.20. 10:29, Piper

Stephen Amell interjú - 4. évad és Olicity

2015.06.20. 10:14, Piper

Fogalmam sincs mikor készülhetett, de találtam egy elég friss interjút Stephen Amellel amiben az Olicityről és a negyedik évadról beszél. Amint időm engedi megpróbálom összefoglalni a lényegét, amennyit sikerül megérteni belőle. Most még belinkelek nektek pár interjút amik még ebben a hónapban készültek.

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról