~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

David Ramsey - Spoilerek az új évadhoz Super Heroes Con 2015 Párizs

2015.06.07. 22:29, Piper

Juhéj. Ma volt Emily és David panele, illetve Willa és Colton panelje. Egyelőre Davidtől kaptunk némi spoilert a 4. évad kapcsán. Nézzük is Digglenk jövőjét.

- A harmadik évad volt a leggyengébb azon a téren, hogy mindenki számára kijutott bőven a szorongásokból, ezért a negyedik évad egy kicsit világosabb tónusú lesz majd!
- Lyla lesz az Argus feje!
- Diggle nagy eséllyel megbocsát majd Olivernek a tettei miatt, hiszen végülis már három éve dolgoznak együtt, de elképzelhető a bizalom terén még némileg Olivernek mutatnia kell majd valamit.
- A szezon elején a város védelméért kell harcolnia a párosunk nélkül.
- Ha jól értelmezem valami nagy rossz fog jönni a negyedik évadban, aminek köze van Felicity apjához és Diggle bátyjához.
- David Ramsey tökéletes napjait a 4 éves kisfia tölti ki, ha jól értelmeztem. :) (Nem is tudtam, hogy David is apuka. Ez nekem új.)

Forrás: #

Interjú Emily Bett Rickardsszal a 4. évadról - SHC Párizs 2015 extra!

2015.06.07. 16:57, Piper

Találtam egy nagyon hosszú interjút Emily-vel a hétvégi párizsi események kapcsán. A szépséges színésznő válaszolt néhány rajongó égető kérdésére.

- Emily úgy gondolja benne van a pakliban egy apa-lánya géniusz összecsapás is. (így értelmeztem)
- Diggle valószínűleg nehezen tudná feldolgozni a tényt, hogy Felicity édesapja a bátyja gyilkosa.
- Felicity tisztában van vele, hogy az apja annak idején elhagyta őt, de ha Digg utánamenne, talán aggódna. (Valami ilyesmi.)
- Emily és Stephen nem is dolgoztak együtt az Atomos-jeleneten, Stephen Brandon dublőrével volt ott és Emily csak állt abban a páncélban és mosolygott.
- A negyedik évados forgatásokat július 13-án kezdik el. (bár ezt már eddig is tudhattuk)
- Emilynek teljesen megváltozott az élete a 3 év alatt. Túl sok ideje semmire sem jut. Csupán az anyukájára, a kutyusára és a legjobb barátjára. (Gondolom az Colton.) És még mindig ugyanabban az apartmanban él. (Mint Felicity is. Bár ő most szerintem Oliverrel összeköltözik a hírek alapján.)

Hátha valaki kibogoz még valamit, nekem ennyi sikerült, forrásunk: #

Kértem egy kis segítséget a fordításhoz, ha megkapom a fordítást és kihagytam esetleg valamit még, azt pótolom ígérem. De nekem most ennyit sikerült megértenem. Szerintem már ez is elég lényeges volt.

SHC - Újabb cuki hírek az eseményről!

2015.06.07. 10:05, Piper

Eltelt egy nap és ismét kaptunk néhány nem is kevés megmosolyogtató pillanatot és cukiságot a tegnapi nappal kapcsolatban.

- Az imént feltettem egy fanvideót, amikor kezdődik az esemény, ha jól értelmezem mindegyik színész megköszöni, hogy ennyien eljöttek.
- David és Colton is csináltak videót. Coltoné elérhető a hivatalos facebook lapján és Emily-vel és Daviddel közös csoportképe is! Katt!

- Emily és Stephen talán még szenvedélyesebb rajongóik az Olicitynek mint maguk a fanok. XD Hát ez haláli, pedig nálam jobban kevesen rajonganak értük!
- Aztán az egyik rajongó volt olyan bátor, hogy megkérje Felicitynk kezét egy fotó erejéig és felhúzta a lány ujjára azt a gyűrűt, amit Olivernek már illő lenne. XD Erről van is egy fotó. Természetesen már érkeznek a funny fanmunkák, ahol Oliver börtönbe kerül...
- Az alábbi linken egy rövidke bulirészletet tekinthettek meg, ami az eseményhez kapcsolódott, ún. "The Verdant Party" és egy rajongó osztotta meg, ahol együtt bulizik, - legalábbis gondolom ő lehetett - Emilyvel és Coltonnal. Hm.. de jó neki! 
# Itt most dejóóó lenne arra következtetni, hogy majd Felicity és Oliver együtt vezetnék a Verdantot, mondjuk Theaval, tök jó lenne.
- Ezenkívül végre megtaláltam a teljes Emily és Colton panel összefoglalóját!! Nézzük mik is derültek ki akkor pontosan...
- Emily elmondta, hogy rengeteget beszéltek Stephennel a szexjelenetről, mert nem akarták azt, hogy csak egy amolyan tipikus egyszerű szerelmes jelenet legyen. Ők komolyan gondolták azt, hogy átadják magukat a szerelemnek és a szenvedélynek. "Felicity és Oliver lelke itt egyesült!" Ó anyám ettől meghaltam!!!
- Felicity abban az esetben indulna el a gonoszság útján, ha valami nagyon szörnyű traumatikus élmény érné őt, vagy elárulnák. Azt hiszem Emily valami ilyesmit mondott. De amúgy örül, ha megtartja a fényt és a humorérzékét a lány. Hát én azért remélem nem lesz gondosz Hercegnőnkből! Ha egy időre mégis, Oliver biztosan visszahozza őt. Mondjuk egyszer lehet megjátsszák és akkor meglátjuk végre Oliver is mekkora fényt jelent Felicitynek, mert ez egy tökéletes párhuzam lehetne!
- Ugyebár tudjuk, hogy megkérdezték Emily-t, Felicity mikor szeretett bele igazán Oliverbe?! A lány erre azt válaszolta, hogy "köztük mindig is volt valamilyen szikra", de talán akkor amikor megijedt, hogy elveszítheti a férfit az 1x14-ben.

- Ha jól értem Felicitynek nem okozna problémát, hogy Connor létezik, csupán az bántaná, hogy egy újabb titok lenne. Meg azt hiszem a gyerekvállalással sem lenne gond. Felicity brilliáns anyuka lenne.
- A sorozatban Felicity Doctor Who fan, a valóságban ha jól értettem Emily tesója az.
- Éésss!! Végre megkaptuk a Felicity-Atom ruha titkot is!!! Emily elmondta, hogy annyira nagy volt a jelmez, hogy egy hockeyjelmezt kellett viselnie és utána jött rá valahogyan a felső rész. Na itt nem egészen tudtam értelmezni, de ha minden igaz szinte az egész jelenetet Brandon dublőrével vették fel, mert egyformán magas kellett legyen Brandon-nel. Viccesre sikeredett a jelenet. De aki jobb angolos, annak most leírtam ide is a szöveget, valaki értelmezze. :D

Emily talked about the Olicity scene in which Felicity is wearing the ATOM suit. The suit was too big, so she had to wear hockey armor and could only wear the top part. So, "Stephen was working with Brandon’s stunt double, a 6’5” beautiful man. I would be saying that “I would kiss you right now” but I was standing like 20 feet away but he had to be looking at Mike (the stunt double) because it had to be Mike's height to look like Brandon's height. So Stephen was like "I can’t tell you I love you" he was kinda like crying. It was not a scripted I love you, it had to be in his eyes. It totally looks, you know, looks great." She was mocking him on set, clearly at the look on her face. She wishes they had recorded the whole thing because it was so funny. 
- És... Emily és Colton eljátszották a "Szépség és Szörnyeteg" teáscsésze táncát. xD Ezt láttam is, jópofa volt.

Amúgy Colton Emilyvel és Daviddel közös képét mindössze kb. háromnegyed órája posztolta, de gondolom tegnapi kép lehetett. + Az alábbi forrásoknál kaptunk egy jó hosszú Emily interjút is, a rajongók tettek fel neki kérdéseket, ha jól értem ezt is még fordítom nektek a mai nap folyamán! Egyébként a franciák szinte mind egytől-egyig óriási Olicity-mániások, szóval nagyon boldogok voltak. Ezért van ennyi Olicity-s hír, gondolom. De ennek mi nagyon örülünk. Egyébként még hasonló elfogultak, a spanyol fanok is! Szerencsére Európa szinte teljesen Olicity-s, még pl. a németek között is akadnak szép számmal Olicitysek. Pedig ők aztán ezen a téren nagyon "szigorúak". Világot hódít ez a páros, nem véletlen! <33

Források: & & & & & and @BruneAdamsberg

Super Heroes Con 2015 Paris - Köszöntő videó

2015.06.07. 09:57, Piper

Még néhány szaftos Olicitys hír az eseményről! - Super Heroes Con 2015 Párizs

2015.06.06. 23:43, Piper

Szerencsére néhány Olicityfan volt olyan kedves és a legfontosabb Olicitys szösszeneteket egy csokorba gyűjtötte nekünk, amiről Emily beszélt. Mondott még egy-két nagyon érdekes dolgot. Nézzük csak!

- Felicity valószínűleg akkor szeretett bele az 1x14-ben Oliverbe, amikor attól félt, a férfi meg fog halni!
- Emily a 3x20. részről ennyit mondott: "Felicity és Oliver abban a pillanatban összekötötték a lelküket egymással!" Awwwww...!!!!
- Egy rajongó valami olyasmit írt, hogy - most pontosan nem tudom saját gondolata e, vagy elhangzott az eseményen - Emily és Stephen nem egy tipikus szerelmi jelenetet forgattak, hanem átadták magukat az igazi szerelemnek és szenvedélynek. Erről még sokat beszéltek.
- Nem csak egy szokásos "gyorsan lekapós ruhás" jelenet volt ez, hanem igazán a szerelem és a lélek találkozása.
- Emily bemutatott Coltonnak, amikor azzal húzta őt, hogy reméli védekezett az Olicity páros! XDXD hát ezen behaltam!!!

Források: & &

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt