~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~
History

 

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..


Kiemelt cserék:

    
    
     
  

 
Közvéleménykutatás
Értékelj, kérlek...
Mennyire vagy megelégedve a lappal (dizi, frissek, modulok, szerkesztő)?

Tökéletes minden, kifogástalan, kedvenc oldalam! <3
Gyakran látogatom, nagyon tetszik!
Láttam már rosszabbat is, hidd el!
Ezt nevezed te lapnak?
Kérlek, inkább hagyjuk!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat

 
Next episode
Amerika:
6x01 - Fallout (Évadnyitó)

Hőseink öt kegyetlen és pokoli év után 2017 őszén ismét visszatérnek közénk. Star City ezúttal nem volt fenyegetve, annál inkább a csapatunk és a Lian Yu. Most, hogy Oliver múltja a végéhez ért és a sziget nincs többé, valami egészen új veszi kezdetét. Olivernek ettől az évtől kezdve nem csak a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdenie, de felelősségteljes apaként is helyt kell majd állnia. Mindeközben már megerősödött és tanult a hibáiból, olyannyira, hogy talán megérett a pillanat végre, amikor elszánja magát arra a lépésre, hogy Felicity-vel örök időre összeköthesse az életét férj és feleségként. A hatodik évben végre sikerülhet Olivernek összeegyeztetnie két énjét és így maga mellett tudhatja legnagyobb szerelmét és kisfiát is egyszerre, Felicity pedig talán hamarosan egy újabb gyermekkel ajándékozza majd meg őt, amire már mind a ketten oly régóta várnak...

2017. október 12.  (csütörtök) The CW
Magyarország:
4x12 Valamit Valamiért

Felicitynek most egy nem mindennapi gonosztevővel kell felvennie a harcot, hiszen a csapatban egyedül csak ő képes megfékezni azokat a gonosztevőket, akik az elméjükkel próbálják meg rettegésben tartani a várost. Az Íjász csapat nem kis meglepetésére Roy visszatérésének is ehhez a titokzatos illetőnek van köze. Mindeközben Felicity családi ügyei tovább bonyolódnak a munkahelyi problémái mellett, amikor édesapját véli felfedezni a színen. Szerencsére azonban a céges előadása jól sikerül és az apjával való találkozás sem rázza meg őt túlságosan...

2017. július 16. vasárnap 23:00 [Cool TV]

 

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.04.20. 18:06, Piper

Halihó, hazaértem! És már csak két nap választ el minket az Isteni csodától! Istenem, én meghalok csütörtök hajnalban és újraéledek! Egyszerre lesz a halálom és az újjászületésem napja is, már egyszerűen nem bírom ki!!! ÁÁ!!

Na szóval! Most nem találtam olyan túl érdekes friss hírt a sorival és az Olicity-vel kapcsolatban, - mert tegnap már előttem minden lényeges infót éjszaka - ezért most folytattam a tegnap megkezdett modulomat. Itt elolvashatod a folytatást, ami még bőven kap bővítést!

Ezenkívül szeretnénk egy óriási köszönetet mondani nektek, amiért tegnap 3 látogató híján elértük az 500 napi látogatót! Egyszerűen hihetetlenek vagytok és nagyon jól esik nekünk, hogy ennyien érdeklődtök a lapunk felől! Köszönjük! A tovább mögött egy kis ajándékkal kedveskednék nektek, amit én készítettem és szerintem nagyon cukin vicces lett, remélem jól írtam az angol szöveget!

Akkora Olicity romantikát kapunk hogy még a képernyőnk is szétrobbanhat? - Pezsgőket elő!

2015.04.19. 23:37, Piper

Persze ne szó szerint értsétek, nem lesz semmi veszély! Viszont most olvastam egy olyan hírt, amitől én ugyan utálom az alkoholt, de most képes lennék kirohanni a konyhámba ünnepelni egy pohár pezsgővel, olyan boldog vagyok! Ahogy a cikk is írja, pezsgőt elő! Ugyanis egyre több információ lát napvilágot a szerdai résszel kapcsolatban és úgy látszik rengeteg pozitívumot kaptunk Olicty téren, sőt Emily és Stephen kémiájától egyenesen jobb, ha a képernyőnket is féltjük, nem csak magunkat, mert nagyon kirobbanónak ígérkezik!

Nézzük csak a leglényegretörőbb infókat:

Egyszerűen annyi mosolyt és boldogságot ígérnek arra a kis időre Olicity téren! Sőt elvileg jóval hosszabb lesz az együttlét, mint amennyit csak a promó takar és egy nagyon szenvedélyes szerelmes éjszakát láthatunk majd, ha igazak a hírek! A szerzők ajándékként ígérik ezeket a pillanatokat a Nagy Olicity Rajongóknak! Az Olicity rajongók eddigi türelmét most végre megjutalmazzák és beérik a rózsájuk! MINDEN OLICITY RAJONGÓ LEGKEDVENCEBB RÉSZE VÁRHATÓ A SZERDAI EPIZÓDDAL!!!!!! Most én nem tudom ez tényleg igaz-e, vagy csak a francia szerkesztőcsajszi találgatja, de nagyon tényként írja le, hogy állítólag az Olicity-szeretkezés nem egy búcsú lesz, - sokkal szebb lesz, mint szomorúbb - hanem éppen ellenkezőleg ez egy gyönyörű, varázslatos és szenvedélyes kapcsolat kezdete lesz! Stephen kedvenc jelenete azt fogja takarni, ahogy Oliver teljesen megnyílik Felicity előtt, hogy mit takart az a bizonyos 5 év, ameddig ő távol volt otthonról! Ez a jelenet nyugodt lesz, éleslátó és megható pillanat! Akkora Olicity-szexet kapunk, amekkora a CW történetében eddig még soha nem volt példa!! Anyám!!!! Ebben az epizódban a kémia Emily és Stephen között akkora lesz, amit talán még ember nem is látott tvképernyőn! Pár szóval jellemezve: SISTERGŐ, FORRÓ, SZÍVOLVASZTÓ. LÉLEGZETELÁLLÍTÓ!
Azt is megtudhatjuk majd, hogy Oliver valójában sosem számított Ray vetélytársának! Gondolom mivel egyértelmű volt kit szeretett Felicity eddig is!

További spoilerek:

  • Rengeteg Felicity/Ra' pillanatnak lehetünk majd szem, - és fültanúi, ahol Felicity példát mutat a talpraesettségről.
  • Lesz itt egy nagy Felicity/Malcolm jelenet is!
  • Lesz egy szuperjó Felicity/Laurel jelenet is!
  • Valaki pedig egy meghitt kijelentést tesz!

Kedves látogatóink! Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de miközben már csak a sorokat gépeltem, kb. három szívrohamon vagyok túl, jó értelemben! Tehát már leírni is olyan eufórikus állapotba űzött, hogy egyszerűen nem akarok már most sem aludni! Csütörtök hajnalig éberen figyelni akarok! Bár már lassan éjfél, de ahogy beütöttem ezt a francia szöveget a fordítóba, megfogadtam, hogy addig le nem fekszek, amíg ezeket a spoilereket le nem fordítom nektek! És előre figyelmeztetünk mindenkit, már most vegyenek új számítógépképernyőt a Techboltokban, mert nem éli túl a most következő időszakot! Emily és Stephen kémiája óriásit fog szólni és valószínűleg hetekig nem fogunk magunkhoz térni és pszichológus segítségére fogunk szorulni, ahogy azt Marc is megírta! De legalább már tudjuk, hogy ez jó értelemben fog történni! Tehát nyugtasson meg mindenkit az a tudat, hogy depresszió helyett "Őrült-boldogság" szindrómában fogunk szenvedni!

Fordítottam: #

Modulozgatás

2015.04.19. 16:39, Piper

No, ahogy ígértem, meghoztam a modulfrisseket is! Egy kicsit kiegészítettem a múltkori modult, Malcolm-mal, aki szintén meglátta mi folyik kedvenc párosunk között! Fogalmam sincs ő, hogy maradhatott ki, na mindegy a lényeg, hogy sikerült bepótolnom a hiányosságot! Most viszont egy hasonló modult készítettem nektek, de itt  egy kicsit más szemszögből láthatjuk a párosunk kapcsolatát. Ugyanis itt nem azt írtam le, hogy kik vették észre, hanem hogy kik előtt voltak ők maguk képtelenek leplezni a szerelmüket. Huh, remélem értitek a különbséget, mire akarok kilyukadni! Tehát itt olyasmire gondoljatok, mint pl. Ray észrevette, hogy Felicity és Oliver hogyan néznek egymásra, vagy Diggle felfigyelt arra, Felicity milyen szomorú ha Sara-val látja Oliver-t, stb...

Az alábbi linken elérhetitek az új modult! Azonban ez még óriási bővítéseket fog kapni szerintem még ma este, plusz egész jövő héten írni fogom még, hiszen temérdek hosszúságúra fog sikeredni és még a negyedénél sem tartok, pedig már most milyen nagy terjedelmű lett! Eddig az 1. évadból és a 2. évad feléből hoztam összefoglalót, de mint tudjuk a 3. évadból van a legtöbb történés ezzel a modullal kapcsolatban, a másik két évadban összesen nem volt annyi, mint ebben az évadban egyedül, így tényleg nem győzitek majd elolvasni a teljes modult, ha végre sikerül végeznem majd vele! Úgy összességében naponta kb. 2 és fél órámat veszi igénybe ez a modul! Remélem elnyeri tetszéseteket! Szerintem nagyon romantikusra sikeredett! Puszi!

És egy óriási kérés! Aki szereti az Originals c. sorozatot, két nagyon jó barátnőnk szerkeszti az egyetlen magyar Danielle Campbell rajongói oldalt, gyönyörűszépséges színésznőről van szó! Így megkérünk mindenkit, aki kedveli Davina karakterét, nyomjon egy voksot a csodaszép és meglehetősen fiatal színésznőre- még nálam is fiatalabb -! Hála az Égnek Emilynk egész biztosan továbbjutó a tegnapi toronymagas győzelmét tekintve, szóval nagy eséllyel az ő csoportjából elsőnek került a TOP 5 továbbjutó közé! Danielle-re itt tudtok szavazni! Nagyon szoros az állás a csoportjában és sajnos nem ő vezet, viszont jó lenne, ha feltornázhatnánk a biztos 5 továbbjutó közé! Angie-éknek köszönhetően végre megértettem a szavazás lényegét! Tehát keresik a legszebb 100 színésznő közül azt az egyet, akinek odaítélhetik ezt a címet! Minden csoportból 5-en jutnak tovább! Emilynk már biztos továbbjutó, Angieék oldalán részletesen ott a szavazás leírása, akit jobban érdekel! Mi nagyon szeretnénk, ha Yvonne Strahsovski és Hayden Panettiere mellett talán idén Emily kaphassa meg a díjat! <3 De természetesen Danynak és Emilía Clarknak is szurkoljunk, bár azt nem tudom utóbbi színésznőnek sikerült-e bejutnia, de ha van ízlése az embereknek, muszáj volt!

Az első Snowbarrys videóm - Általában aki Olicitys Snowbarrys is

2015.04.19. 15:58, Piper

Halihó! Tudom, hogy ez most nem az Arrow-val kapcsolatos, mégis némileg köze van hozzá, hiszen Felicity két legjobb barátjáról beszélünk. És emlékezzünk csak rá, hogy Felicity és Oliver is valahogy így kezdték és most rájöttek, hogy mindig is csak egymásnak voltak teremtve, remélem tetszeni fog nektek! Ha még a Snowbarry is teljesül, eufórikus állapotba kerülök, örök időkre! Olicity & Steroline & Snowbarry forever! <3 Tudom, hogy az ő kapcsolatuk még jelenleg eléggé lehetetlen Ronnie miatt, meg hát Iris is bekavar, szóval egyelőre csak a remény maradt és az alakváltó kavarása...

Marc Guggenheim - Amanda és Slade még nincs levéve a tábláról!

2015.04.19. 15:24, Piper

Szép napot mindenkinek! Hamarosan hozok modulfrisseket is, azonban most egy érdekes Arrowos cikkre leltem a neten, remélem jól értelmeztem, mert hülyeséget nem akarok nektek fordítani, de a kommentek alapján, ami a cikk alatt van nagyjából jól értettem a dolgokat. Nagyon örülök ennek a cikknek, majd azt is megértitek miért, ha jól értelmeztem, - nagyon örültem - volt aki azt kommentelte, hogy pl. csak Felicity miatt nézi a showt. (: De ez most a cikk szempontjából lényegtelen, csak úgy jól esett a szívemnek ezt olvasni!

No, de akkor most a cikk lényege és némi személyes kommentár: 

Marc nyilatkozott Amanda és Deathstroke lehetséges visszatéréséről. Korábban beszámoltunk nektek arról, hogy valószínűleg Manut már nem fogjuk látni szerepelni az Arrowban. Én úgy értelmeztem, hogy Marc erre azt válaszolta, hogy tudja, hogy jelenleg Manu éppen Új-zélandi filmjét forgatja, de ettől az ő karakterét még nem vették le az Arrow listájáról. Ennek én kifejezetten örültem és nyugalommal töltötte el a szívemet a tudat, hogy talán egyszer még reményt kaphatok kedvenc gonosztevőm visszatérésére! Másfelől pedig Amandáról tett említést, hogy Cinthya milyen tökéletes színésznő, ahogy eljátsza ezt az érdekes női karaktert és ő neki is még szánnak izgalmakat a 4. évadra! 

Én úgy vagyok vele, hogy sokszor szívesen fenékbe billenteném ezt a genya nőt, de mégis helye van az Arrowban, mert amolyan kis gerinctelenül jó karakter, se nem jó, se nem gonosz, amolyan semleges, bár szerintem utóbbihoz közelebb áll, tekintve, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül képes lenne bárkivel bárkit leöletni! Viszont most Amanda szála is érdekes fordulatot vett, ugyanis a flashbackből ugyebár legutóbb kiderült, hogy nem ő vadászik a Yamashiro családra és Oliverre, hanem a tábornok és fogva tartotta Amandát, Oliver szerencsére hitt neki és nem lőtte le a nőt, mielőtt az el tudta volna mondani az igazat, így kiderülhetett a turpisság! Reméljük, hogy minden helyre jön és megtudjuk végre mi lesz Maseoékkal és talán hamarosan arra is fény derül, hogy mi történhetett a kis Akio-val is! Hmmm. Érdekes fejlemények várhatók a jövőben, ahogy nézem, szal azt javasoljuk nektek, senki ne hagyja ki a finálé részeket!

Véleményeitek??

Fordítottam: #

 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE